Populær bondebutton

Av Marthe Haugdal,
  • Tips en venn om denne siden

Så langt har 50 000 personer tatt bondetesten og funnet sin indre bonde på bondevenn.no.


Ta bondetesten på bondevenn.no/bondetesten og finn din indre bonde du også.

- Interessen er enorm og vi har det travelt med å få pakket og sendt ut button til alle, sier kommunikasjonssjef Lise Boeck Jakobsen i Bondelaget.

TIl nå har hele 50 000 personer tatt bondetesten og funnet ut om de er bondespire, bondevenn, bonde, bybonde, framtidsbonde eller skapbonde. Testresultatene viser at det er flest bondevenner blant oss.

Det er fortsatt ikke for sent å ta testen og finne ut hva slags bonde du er. Ta testen her.

Tirsdag denne uka la staten fram sitt tilbud i jordbruksforhandlingene. Kommunikasjonssjefen håper at alle med button vil vise sin støtte til bøndene og norsk matproduksjon ved å feste button på jakken.

- Vi håper på å se grønne buttons over hele landet denne uka, sier Jakobsen.

Illustrasjonsbilde av ostedisk

Gir råd om bedre matmaktbalanse

Norges Bondelag gir regjeringa fem råd til hvordan de kan stimulere til nyetableringer i dagligvarebransjen og øke konkurransen. Samtidig advarer Bondelaget mot å røre importvernet og markedsordningene.

Frøydis Haugen

Frykter at matjorda overkjøres

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen gir ingen føringer om å ta hensyn til matjorda i brevet som beskriver Statens Vegvesens oppdrag i 2018.

ulv

Ønsker forlenget ulvejakt

Perioden for lisensfelling utenfor ulvesonen bør forlenges og det bør også åpnes for forlenget jakt på enkeltulv inne i ulvesona, skriver Norges Bondelag, Norsk Sau og Geit og Norsk Bonde- og Småbrukarlag i en felles høringsuttalelse.

Hjørundfjorden

Har utreda driftsvansketilskudd

Ei partsammensatt arbeidsgruppa har utreda hva som skal til for å innføre et driftsvansketilskudd, og hvilken funksjon det kan ha. I dag ble rapporten fra arbeidet lagt fram.

Illustrasjonsbilde ostedisk

Matkastelov feil løsning

- Bra initiativ, men feil løsning for å hindre matsvinn, sier lederen i Norges Bondelag til forslaget om egen matkastelov.

Dette skjer i Norges Bondelag

Mandag
19
Mars

Styremøte i BS

Landbrukets hus
Mandag
19
Mars

AU-møte

Landbrukets hus
Tirsdag
20
Mars

Styremøte

Landbrukets hus

Våre samarbeidspartnere