Nyheter

Nyheter fra Vestfold Bondelag og vestfoldlandbruket - gå til www.grontfagsenter.no

Nyheter fra Vestfold Bondelag eller vestfoldlandbruket? Sjekk www.grontfagsenter.no

Hvordan dokumentere virksomhetskritisk arbeidskraft?

Grensene inn til Norge er tilnærmet stengt om dagen, men med god dokumentasjon kan du få inn virksomhetskritisk arbeidskraft. Her finner du en oversikt over hvordan du bør gå fram.

Aslak Snarteland foreslås som leder av Vestfold og Telemark Bondelag

Valgnemndas innstilling til årsmøtet 20. mars er klar. Aslak Snarteland innstilles som leder og Thorleif Müller som nestleder i det sammenslåtte fylkeslaget.

Endre grunnlaget for jordbruksforhandlingene?

Dette diskuteres i Bondelaget nå. – Ikke mulig å endre for årets oppgjør, mener org.sjefene i Vestfold og Telemark, Elin Røed og Jan Thorsen

Forvirrende om jordbruk i regjeringens klimamelding

En betenkt Thorleif Müller

Regjeringen la i dag fram klimameldinga. Leder i Vestfold Bondelag, Thorleif Müller, blir usikker på om regjeringa egentlig har ambisjoner for et klimavennlig landbruk.

Historisk ledermøte

På fredag samlet Vestfold Bondelag sine lokallag til ledermøte. Et historisk møte. Dette var Vestfold Bondelags siste ledermøte.

Mange fylkeslag møttes for å lære om marked

Agder Bondelag inviterte sist uke sine nabofylkeslag og "markedsfolk" til diskusjon og dialog om hvordan markedet fungerer i norsk landbruk.

Hjelp, gravemaskinen står i tunet!

I Vestfold har vi fått melding om at flere fiberutbyggere graver over landbrukseiendom uten skriftlige avtaler. Dette er ikke lovlig, men hva gjør du som grunneier?

Våre samarbeidspartnere