Nyheter

Nyheter fra Vestfold Bondelag og vestfoldlandbruket - gå til www.grontfagsenter.no

Nyheter fra Vestfold Bondelag eller vestfoldlandbruket? Sjekk www.grontfagsenter.no

Skype/telefonmøte: Siste nytt om korona for grøntprodusenter

Det skjer mye rundt korona nå -Torsdag 14.mai kl 20 inviterer Vestfold Bondelag grøntmedlemmer i Vestfold og Telemark til skypemøte. Du kan delta fra traktoren, men husk påmelding.

Ber om koronapakke

Fjørfebønder er blant dem som opplever at prisen på fôr har skutt i været de siste månedene. Nå ber Bondelaget om en kompensasjon og en koronapakke. Foto: Norsk Fjørfelag.

Norges Bondelag ber regjeringen om en koronapakke for å dekke ekstraordinære kostnader i næringen på grunn av restriksjoner og andre direkte effekter av koronasituasjonen.

Årets jordbruksavtale

Det er inngått avtale i årets forenklede jordbruksoppgjør. Her kan du lese fylkesleder Thorleif Müllers umiddelbare reaksjon.

Jordbruket går til forhandlinger

Jordbrukets forhandlingsutvalg varslet i dag om at de vil starte forenklede jordbruksforhandlinger med staten om en avtale for 2021.

Jordbruket har startet konsultasjoner med staten

Det har vært dialog med staten om muligheten for å gjennomføre forenklede forhandlinger i den uoversiktlige situasjonen vi befinner oss i denne våren.

EMIL-prisen 2020 til Heidi Sølvernes

På Gaupås gård er det 100 dyr og alltid unger fra barnehagen i nabolaget. –Jeg liker å involvere lokalmiljøet i gårdsdrifta og ble kjempeglad for prisen, sier Heidi Sølvernes.

Sande og Strømm Landbrukslag - Årets lokallag i Vestfold

Bildekolasj av Sande og Strømm Landbrukslags aktiviteter 2019

Sande og Strømm Landbrukslag er Vestfolds største lokale bondelag med 326 medlemmer. De har lagt bak seg et aktivt år, og er verdige vinnere av Årets Lokallag 2019!

Våre samarbeidspartnere