Politikerne blir med på fjøsbesøk

  • Tips en venn om denne siden

Onsdag 10. april har Verdal og Vuku invitert politikerne til fjøsbesøk. Etterpå har vi invitert alle medlemmene våre til middag med kortreist mat på SNK. Vi avslutter kvelden med medlemsmøte foran jordbruksforhandlingene med politikerne tilstede og Asbjørn Helland som ordstyrer. Husk påmelding dersom du ønsker middag.

Onsdag 10. april kommer politikerne til å være med på en fjøsrunde hos Leksdalsmelk, som skal fortelle om sin hverdag. Etterpå reiser vil til gården til Jørgen Baumfelder som forteller om sine produksjoner. Det er ikke lagt opp til noen debatt under fjøsbesøkene, men det er ment som en opplysningsrunde for politikerne. 

Asbjørn Helland, leder i Nord Trøndelag Bondelag kommer til å være med oss hele dagen. Vi ønsker også å ha fokuset på ringvirkningene og hva landbruket genererer i bygda vår. 

Klokken 19.00 blir det servert middag i restauranten på SNK. Vi ber om at alle som ønsker å spise middag, sender Liv Guri Kvello (45 42 30 80) en påmelding innen mandag kveld, slik at vi vet hvor mange som kommer til bords. 

 

Vi ønsker å servere en toretters middag med råvarer fra norsk landbruk, gjerne kortreist.

Meny: 

Til hovedrett blir det lokal soppgris fra Verdal, med shiitakesopp fra Trøndersopp, chilikrem, grønnsaker og gullmandel fra Røros. 

Til dessert blir det røroskrem med syrlige bringebær fra Verdal. 

 

Vi håper du har tid og anledning til å være med oss denne kvelden. 

Blir det Åpen Gård i 2016 i Verdal?

ETTERLYSNING!

Verdal Bondelag ønsker å komme i kontakt med vertsgård

Våre samarbeidspartnere