Kvinner Kan - Ta valg! gjennomføres på Clarion Kongresshotell, Trondheim, lørdag 1. november 2014. Kvinner med tilknytning til eller følelser for landbruk, mat, matproduksjon og bygdeliv er hjertelig velkommen til å delta:-) Deltageravgiften på kr 600,- dekker konferansen, lunsj og pausemat. Påmelding innen 20. oktober.

Trykk på linja under så kommer du til online påmelding til Kvinner Kan:
Påmelding til Kvinner Kan - Ta valg! Nå er online påmelding koblet av, men du kan ringe 73 84 24 90 så kan det bli ei råd:-)

Program Kvinner Kan - Ta valg!

Nina Vangen Ranøien driver gård i Hoston sammen med mannen sin. De har tre barn, så dagene flyr også i Hoston. Nina måtte ta valg da broren som drev heimgården brått døde.  Hun har alltid vært engasjert i og stått på for bygda og nærmiljøet, og vi kjenner henne gjennom engasjement i bondelaget og som Kvinner Kan sin ”mor”. På årets Kvinner Kan får du høre Nina sin historie om hvilke valg hun har måttet ta og hvorfor hun har valgt som hun har valgt.

 Marna  Ramsøy er nyvalgt leder i Norges Bygdekvinnelag. Her står oppgavene i kø for å få bygdekvinnelaget videre inn i framtida. Marna har på sin vei både i lokalpolitikken, som fostermor, hjelp ved krisesenter og som mor sett og møtt både oppoverbakker og nedoverbakker i livet. Hva gjør en for å finne veien videre? Kom og hør og opplev denne engasjerte, målbevisste og livsglade damen fra Ongdalen i Steinkjer.

Fargeklatten Christine Koht kjenner dere fra TV. Koht har vært i familien, og Koht har tatt inn hos en rekke kjente personer og bodd hos dem et døgn. Og hun er en herlig programleder. Nå får vi ”Koht i Bondelaget!" Koht gir dere en Uforglemmelig opplevelse som gjør at det blir enda mer gøy å være bonde og bo på bygda! Her blir det tull og tøys med MYE mening!

Humørbonden Geir Styve er årets hane i kurven. En oppgave han har tatt meget alvorlig, og la inn et lengre opphold på sydligere breddegrader for lading inkludert høydeopphold for justering av blodverdier for å sørge for å være best mulig i form til årets oppdrag. Nemlig konferansier for Kvinner Kan – Ta valg!

Benytt anledningen til ei flott Trondheimshelg! Pirbadet og Rockheim er like ved og Trondheim har mange koselige restauranter og utesteder å by på. Så hvorfor ikke fortsette kvelden og natta i Trondheim? Hotellrom bestiller du direkte på hotellet hvis du ønsker overnatting, tlf 73 92 55 00

Program:

10.00 – 11.00     Registrering, litt småmat, kaffe, te og ”mingling”

11.00 – 11.15     Åpning/Velkommen

                               Kari Åker, styremedlem i Sør-Trøndelag Bondelag

                               Humørbonden Geir Styve, årets konferansier

11.15 – 11.55     Nina Vangen Ranøien

                               ”Ta valg – for gården og framtida- og for livet”

12.05 – 12.50     Marna Ramsøy, leder i Norges Bygdekvinnelag

                               ”Ta valg – for veien videre”

13.00 – 14.00     Lunsjbuffet i hotellets restaurant

14.10 – 15.45     Elleville Christine Koht

                               ”Ta valg – Koht i bondelaget”

15.45 – 16.00     Avslutning


Sør-Trøndelag Fylkeskommune bidrar til finansiering av konferansen gjennom rekrutterings-, likestillings- og kompetansemidlene til landbruket.

 

Foto: Semninarpartner, Kine Ranøien, Norges Bygdekvinnelag, Styve og Clarion.