Ja, det må gå an at karan sender daman sine på Kvinner Kan, det har damene fortjent, sier Kari. En fridag med energipåfyll i godt selskap med likesinnede. Så jeg håper mange damer denne uka får gavekort fra Kvinner Kan fra karan sin, gjerne på en romantisk, artig og trivelig måte, sier en blid og engasjert Kari Åker.

Før helga sendte vi ut en utfordring til karan i fylkesstyret i Sør-Trøndelag Bondelag. Send oss en filmsnutt der du i helga overrasker frua di med et gavekort fra Kvinner Kan! Og damene i fylkesstyret var ikke sene om å henge seg på som heiagjeng. Grip sjansen nå!!, sa styremedlem Sissel Berge. Dette blir moro!

Kvinner Kan e gull verdt for fruen i huset, det går på "vinn-vinn"-kontoen; lykkelig frue = lykkelig mann. Lykkelige menn i fylkesstyret gir lykkelige med-tillitsvalgte og ansatte, så kom igjen kara!!, heiet 1. vara til fylkesstyret, Signe Lillan Nordmeland fra Osen.

Hvordan gikk det? Hvis vi hadde fått inn filmsnutter, så hadde du sett dem her nå: MEN

Trykk på bildet over, så kan du lese mer om Kvinner Kan - det gode liv, laste ned program og foreta påmelding:-)

Den godeste Frank Røym, vårt styremedlem bosatt i Soknedal, så for seg varme på peisen, roser, rødvin og saueskinn da han tusla rundt i fjøset blant sine nylig hjemkomne sauer og lam og planla overraskelsen. Men der hadde frua strøket på helgatur til England, så da ble det ikke noe av.

Den godeste Arnt Tilset, vårt styremedlem bosatt på Oppdal, så nok for seg en kjøretur med frua i en stor traktor der han plutselig overrakte henne overraskelsen – et gavekort til Kvinner Kan. Men også der hadde frua denne helga reist bort. Men det er enda ikke for sent, Arnt!!

Og fylkesleder Lars Morten Rosmo, vi vet ikke, mulig han jobber med saken nå?

Vi må nok sette vår lit til resten av karan i landbruket, sier Kari Åker. Gi kona di, samboeren, kjæresten, mora di, ei venninne, ei du liker godt en skikkelig god og fornuftig overraskelse denne uka. Gi henne et gavekort til Kvinner Kan - det gode liv!, avslutter en blidspent Kari Åker. Last ned gavekortet ved å trykke på bildet under:-) Lykke til:-)