I vår kjørte verveutvalget i gang "Nabokampen", en vervekonkurranse mellom tilgrensende lokallag. Kampen sto om hvem av de 6 lagene som klarte å verve flest nye medlemmer i løpet av en 14-dagers periode. Poenget var at 3 utfordrerlag skulle finne seg et lokallag i nærheten å duellere mot. I første runde av Nabokampen var det Snåsa Bondelag som utfordret Grong Bondelag, Inderøy Bondelag som utfordret Sparbu Bondelag, og Heim Bondelag som utfordret Landbrukslaget Nord. 

Nå kjører vi ut runde 2 av Nabokampen og dette er lagene som er plukket ut som deltagere denne gangen: 
Trøndelag Bondelag utfordrer Ørland Bondelag til å ta en kamp mot Agdenes Bondelag og Frosta Bondelag tar et oppgjør mot Åsen Bondelag. 

Erfaringsmessig har vi kommet frem til at Nabokampen bør vare i 1 mnd, så denne Nabokampen vil altså gå fra 14. januar til 14. februar. 

Navnet Nabokampen er av dobbel betydning, da poenget både er å få til et lokalt oppgjør mellom to tilgrensendene lokallag, men også for å vise at tanken bak denne vervekampanjen er å gjøre verving til noe ufarlig, ja til og med kanskje litt moro. Erfaringsvis har man kommet langt med at medlemmene i lokallaget blir oppfordret til å spørre om kona eller naboen kanskje også kunne tenke seg å bli medlem i Bondelaget. Altså verving i nabolaget. Ingenting er vel så deilig som gleden av å kunne gå seirende ut av et lokaloppgjør.

Det blir trekning av fine premier blant alle som verver i kampanjen. 

Vi oppforer til å bruke digital innmelding på hjemmesiden

Vinneren av hver kamp mottar selvfølgelig heder og ære, samt en mulighet til å delta i finaleheat i kampen om hovedpremien, som er et økonomisk bidrag til lokallagskassa. 

Leder i verveutvalget er Annette Brede og med seg har hun Arne Ivar Ness og Torstein Næss. Hør Torstein sin utfordring i filmsnutten.