Ny hjemmeside og nye facebookside for Trøndelag Bondelag

Av Ailin Wigelius,
  • Tips en venn om denne siden

Administrasjonen i Nord og Sør-Trøndelag bondelag på vei mot et felles mål- Trøndelag Bondelag!

I disse dager jobber vi i administrasjonen på mange arenaer med å rigge oss og dere mot nye Trøndelag Bondelag. Blant annet jobbes det med ny hjemmeside, ny facebookside og nytt profileringsmateriell.

For dere som aktivt bruker hjemmesidene til Nord og Sør-Trøndelag Bondelag kan det oppleves som at dere dirigeres fra en side til en annen.

Dette skjer fordi vi nå jobber på en skjult plattform for Trøndelag Bondelag som ikke vil lanseres før 6.januar.

Denne skjulte plattformen gjør at vi dessverre kan oppleve veksling mellom Nord-Trøndelag eller Sør-Trøndelag sin hjemmeside- uten at man selv har valgt det.

 

Vi beklager dette, men lover at det nye resultatet blir helt supert!

Så inntil videre håper vi på deres tålmodighet ?

Matproduksjon trenger arbeidskraft

- Meld inn ledig arbeidskraft! Tilgjengelig arbeidskraft er avgjørende for hva vi har å spise i sommer og neste år. Alle kan ikke alt, men noen oppgaver kan alle gjøre.

Det er mange utenlandske arbeidstakere i grøntproduksjonen.

Utenlandske arbeidstakere og koronaviruset

For å bremse spredningen av koronaviruset, innfører flere land nå restriksjoner på reiser. Dette kan ha stor innvirkning på produksjonen i landbruket, som har mange utenlandske arbeidere.

Spørsmål og svar om koronaviruset

Her har vi samlet relevant informasjon om landbruket og koronaviruset på ett sted så det skal bli lettere for deg å finne fram. Siden oppdateres fortløpende.

Oppdater kjernejournalen din

Vi oppfordrer alle til å undersøke sin egen beredskapsplan, slik at du er forberedt om du skulle bli sjuk eller har behov for ekstra hjelp.

Hjemmekontor for ansatte

De siste dagene har smittebildet av Koronaviruset endret seg dramatisk som gjør at det iverksettes tiltak for de ansatte i Bondelaget.

(Privat bild)

Utfordringer ved søknad om produksjonstilskudd

Alle søknader om tilskudd i landbruket foregår elektronisk, uten at det finnes tilfredsstillende varsling hvis søknad ikke er sendt. Hvis søknaden ikke blir ekspedert får det store konsekvenser for brukeren.

Dette skjer i Trøndelag Bondelag

Torsdag
02
april

ELEKTRONISK: Årsmøte i Trøndelag Bondelag

Digitalt

Våre samarbeidspartnere