Annette Brede og Erlend Fiskum fra #TrøndelagBondelag var så heldige å bli invitert på pizzakveld på #Dravlanseteren i regi av #SnåsaBondelag.

I alt var vi ca 30 store og små som var samlet til pizzakveld på Dravlansetra. Vi fikk servert deilig steinovnsbakt pizza, med påfølgende kaffe og dessert, forteller en engasjert nestleder i Trøndelag Bondelag som endelig fikk ut og treffe bondelagsfolk igjen. Det har faktisk vært et stort savn, sier Erlend.  Erlend og Annette informerte litt om hva Trøndelag Bondelag har jobbet med nå i vår og sommer, og hvilke oppgaver vi skal bryne oss på nå utover sensommeren og høsten. Vi fikk gode diskusjoner om rovdyr, landbrukets klimaplan, årets forenklede jordbruksforhandlinger, kartleggingsprosjektet for optimal bruk av ulike jordbruksarealer, korn, gras og tørkesituasjonen var vi også innom, før vi rundet av med en skikkelig gjennomgang av situasjonen rundt lagring og levering av landbruksplast.

Det var godt å treffes igjen fysisk, det var de alle enige om etter en god og innholdsrik kveld sammen i Snåsa Bondelag.  Annerledesåret med "koronan" har ført oss godt inn i den digitale møteplattformen, men den viktige praten om løst og fast, stort og smått den må vi møtes fysisk for å få til, sier fylkesleder i Trøndelag Bondelag, Kari Åker, som oppfordrer flere lokallag til å gjøre som Snåsa Bondelag: Kom i gang med litt aktiviteter igjen - bonden trenger fellesskapet i et godt bondelagsmøte.