Hjelp! Det ringer både i mobilen og på pcn!!

Av Berit J Sølberg,
  • Tips en venn om denne siden

Bondelaget innfører nytt telefonsystem i hele landet. I forrige uke kom turen til oss i Sør-Trøndelag. 73842490 til fylkeskontoret fungerer fortsatt, men vil du nå oss direkte må du ringe mobilnumrene.

Det nye telefonssystemet består både av mobiltelefoner og av telefonisystemet Lync. Det siste består av samtaler for de som er innenfor systemet, telefonmøter, videooverføringer og chat.

Mobiltelefonene er knyttet til sentalen hos Anne og de har svartjeneste. Så når vi er blitt flinke til å legge inn riktige koder for tilgjenglighet og svartjenester, skal dette bli riktig så bra.

Men en stund framover kan det skje at publikum av en eller annen grunn  ikke når oss. Ikke nødvendigvis fordi vi ikke er på kontoret, men fordi vi ikke helt har klart å ta all teknikken innover oss :-) Så ring mobilen!

Sør-Trøndelag Bondelag73 84 24 90
Jon Gisle Vikan909 94 014
Anne Kindseth Føll990 14 984
Berit J Sølberg905 66 342

 

 

Pollinatorer på agendaen

Denne ungdomsbedriften ønsker å utvikle en app, som skal sette fokus på betydningen av pollinerende insekter.

Vil forvalte viktige verdier

To unge trøndere fra sentrale deler av Trondheim har valgt å fordype seg i landbruksrelaterte tema som angår oss alle, nemlig klima og matproduksjon. Skal vi tro de unge kvinnene, er det fullt mulig å samarbeide for å finne løsninger på framtidas utfordringer.

19 prosent nedgang i jordbruksinntekt

NIBIO har i dag lagt fram de årlige driftsgranskingene, og for andre år på rad viser tallene en inntektsnedgang i landbruket. Nedgangen på landsbasis var 11 prosent, men for Trøndelag hele 19%.

Trøndelag Bondelag i boks!

Det spares ikke på engasjement og positivisme når to blir til en. Sør- og Nord-Trøndelag Bondelag er fusjonert og nå blitt til Trøndelag Bondelag.

KORNMØTER HØSTEN 2019

Det er tid for en ny runde med kornmøter. Kvithammer onsdag kveld den 11.12 kl 18.30, på Mære torsdag 12.11. kl 10.00 og på Skjetlein samme kveld kl. 18.30. Se program

Bli med kurs for tillitsvalgte

Påmeldingsfrist snarest til kurs. Midtnorsk Landbruksråd arrangerer kurs for tillitsvalgte som ønsker å lære mer om organisasjonsarbeid.

Brannbil blålys

Fullskala brannøvelse i Orkdal

Brannalarmen går. Tett røyk velter ut fra ventilasjonsluker langs vegg og på tak i fjøset. Ut gjennom porten tumler en av gårdbrukerne. Røyken står også tett ut porten, men gårdbrukeren løper inn med brannslokkingsapparatet. Det brenner i en traktor på fôrbrettet. 200 dyr står inne i fjøset.

Våre samarbeidspartnere