Endelig fikk vi servere lunsj for Fylkestinget i april på tradisjonelt vis etter to år hvor vi har levert lunsj på "hjemmekontor" til fylkespolititkerne. Det ble satt pris på, og det så og luktet fristende godt fra bordet som Bondelagskokk Mette Julius Evensen og medhjelper fra Mettes restaurant, LeBistro, Bendik Størdal arrangerte. 

Fylkesleder Petter Harald Kimo takket for alle møter med engasjerte politikere nå før jordbruksforhandlingene og orienterte om kravet til jordbruksforhandlingene som ble lagt fram i dag. Mat, hilsen og utdeling av "knutekåldyrkepris"  etter utfordringa som ble gitt sammen med lunsjen i fjor ble møtt med stor applaus. Det var Jan Grønningen fra Høyre som gikk av med seieren rett foran nesen på Hallgeir Opland fra Rødt.

Trivelig og god stemning, blide politikere som takket for maten, trivelig småprat - vi takker for denne gang og for at vi får komme.

Selfie sikres med fylkesvaraordfører Thomas Iver Hallem

Grillet surdeigsbrød med aioli, andelår, vårens crudite og småsalat levert av Bondelagskokk Mette som driver LeBistro i Trondheim.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan Grønningen

 

 

Gjengen "i kulissene" like før servering - må ha litt moro mens en holder på.