Vi er en hard kjerne på 17 medlemmer som stiller opp på alt, men de andre 140 setter også pris på å høre fra oss. En sms innimellom gjør susen! En stolt og glad lokallagsleder, Laila Iren Veie, tok i mot prisen på vegne av lokallaget. Det var på årsmøtet i Sør-Trøndelag Bondelag prisen ble utdelt, og Bjugn Bondelag blir nominert som Sør-Trøndelag Bondelags kandidat til Årets lokallag i Norges Bondelag.

Nytt fylkesstyre

På årsmøtet 12. mars ble det også valgt nytt fylkesstyre. Lars Morten Rosmo ble valgt til fylkesleder for sjuende år, og han har full tillit. Motiviasjonen er fortsatt på topp, sier han.

Årsmøtet valgte ny nestleder. Solstrålen Kari Åker,  som i følge kollega Frank Røym er omgitt med sjarm, ble valgt til nestleder.

Sissel Berge fra Selbu ble også valgt inn i fylkesstyret. Fra før sitter Arnt Tilset jr fra Oppdal og Frank Røym fra Soknedal i styret. Ny første vara er Signe Lillian F Nordmeland fra Osen. Ny er også Trine Onsøyen fra Sør-Trøndelag Bygdeungdomslag. Inger Moe er Bygdekvinnelagets representant i styret.

En sterk stemme i styret gikk av

Eli Birgitte Singstad, fembarns-mor fra Agdenes, velger nå å prioritere fjøsbygging og familie en . Hun har bidratt aktivt i fylkesstyret, og den som ikke har hørt om pensjonsrettigheter og unge bønder har ikke fulgt med når hun har snakket. Årsmøtet fikk også fortalt historien om lift og bekledning av Olav Tryggvason. Eli Birgitte viste fylkesstyret tidlig at hun ikke er redd for å ta i et tak, og store lifter hånderes greit med instruksjoner over telefon! Org. sjef Vikan ble stødig heist opp til den godeste Tryggvason.

Påskeegget

Det fine og innholdsrike påskeegget som Lars Morten Rosmo holder i hendene kan du vinne! Følg med på vår Facebook-side: www.facebook.com/sortrondelagbondelag