Nyheter fra Trøndelag Bondelag

Trondheimskokk i i bondelagskokk-finalen!

Juryen som skal finne årets bondelagskokk har funnet sine toppkandidater. Og blant de tre toppkandidatene finner en Fredric Klev fra Trondheim. Nå er vi spente på om han når helt til topps!

Thomas Valø en av tre finalister til årets Bondelagskokk

Juryen har funnet sine toppkandidater til årets Bondelagskokk. Blant de tre er kjøkkensjef Thomas Valø fra Buøy Gård på Buøya nord på Trøndelagskysten, bonde og eier.

Bondelaget applauderer Arbeiderpartiets landbruksuke!

NNN(Norsk nærings- og nytelsesmiddelarbeiderforbund) og Trøndelag Arbeiderparti kjører denne uka gjennom Trøndelag på landbruksturné. Politikk blir best med fakta, derfor jobber de nå sammen for å få kunnskap direkte fra næringa. Med oppstart på Røros mandagsmorgen endte kvelden på Bårdshaug Herregård med Sør-Trøndelag Bondelag og Orkland Arbeiderparti

Rovdyrforvaltningen setter beitenæringen i fare

Sommerens herjinger av bjørn har utløst mye engasjement både i næringen og de politiske miljøer. Rovdyrspørsmål er nå tema både i departementer og i Stortinget, sist ved høring i Næringskomiteen hvor det var stor representasjon fra Nord-Trøndelag mellom de som fremmet høringsinnspill.

Hårfin effektivitet i bondelaget!

En engasjert gjeng fra lokallagsstyrer i Sør-Trøndelag Bondelag tok i dag turen til Trondheim og organisasjonskurset i Norges Bondelag. Organisasjonssjef Astrid Solberg lot forsamlingen få et innblikk i det "indre livet" i bondelaget under jordbruksforhandlingene.

Trønderske oster dro hjem medaljer i Oste-VM

Trønderske oster fra vårt område dro hjem medaljer fra Oste VM som ble arrangert i Bergen. Hitra Gårdsmat, Orkladal Ysteri og Grindal Ysteri dro hjem medaljer og vi vil gratulere med den sterke innsatsen og gode resultatene i årets Oste VM. Også TINE SA sine oster dro hjem medaljer,.

Våre samarbeidspartnere