Nyheter fra Trøndelag Bondelag

Kommunalministeren har satt dyrevelferden på spill

Kommunalminister Monica Mæland og Stortinget setter dyrevelferden på spill med den nye veterinærvaktordningen. Flere områder i Trøndelag blir hardt rammet hvis en går bort fra dagens ordning med øremerkede midler og over til at tilskuddet overføres direkte til kommunene.

Inviter oss!

Savner du noe her? Vil du lese mer om lokale arrangement? Vil du at naboen skal få heder for sin produksjon? Vil du ha besøk på din gård?

Ny forvaltningsplan kan bidra til økte avlinger

Beitende grågjess er en utfordring i landbruket som har kommet for å bli, med lokal forvaltningsplan kan derimot skadeomfang og bestandsutvikling overvåkes og danne grunnlaget for konfliktdempende tiltak.

Åpen Gård med historisk vri i Lierne

Det er vanskelig å ikke la seg imponere over de historiske bygningene på Oppgården i Kvelia, Lierne. Under helgas Åpen Gård, ble det omvisning.

Et landbruk for alle

I kystkommunen Nærøy ligger alt til rette for et levende landbruk, med gode vilkår for beite, og muligheten til å drive i både stor og liten skala.

Trøndersk Matfestival - fortsatt en stor suksess!

Finvær, folkehav, 180 lokalmatprodusenter, øl og glade unger. Kan det bli bedre i Trondheim disse sommerdagene i starten av august?

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere