Nyheter fra Trøndelag Bondelag

Bondelagskokk-lunsj fra bondelaget til Fylkestinget

Samtidig med at kravet til årets jordbruksforhandlinger ble lagt fram gjennomførte Trøndelag Bondelag den årlige lunsjen for Fylkestinget i Trøndelag. Bondelagskokk Mette J Evensen sto for menyen, og den ble godt tatt i mot.

Mange politiske møter i april

Landbruket står i en kritisk situasjon og vårens jordbruksforhandlinger blir retningsgivende for om vi klarer å opprettholde norsk matproduksjon og framtidstroa i landbruket, og møter med politikerne våre har vært høyt prioritert de siste ukene sier fylkesleder Petter Harald Kimo.

Takk for maten - en hjertevarm takk til bonden

Og en hjertevarm takk til vokalist Petter Øien, tekst, låtskriver og studioaltmuligmann Sverre Bjarne Inndal, musikere og vår egen Brita Buan som har stått på for sin drøm: Å lage en landeplage av en trønderlåt til og fra bonden som går oss rett i hjertet.

Inntektene stuper i jordbruket

Nye tall fra Budsjettnemnda for jordbruket viser at inntektene faller kraftig i 2022. – Tallene bekrefter den alvorlige økonomiske situasjonen i jordbruket. Det vil prege årets jordbruksoppgjør, sier Bjørn Gimming, leder i Norges Bondelag.

Det er inntektsløft som gjelder i år!

Årsmøtet i Trøndelag Bondelag ga en tydelig marsjordre til hva nyvalgt fylkesleder Petter Harald Kimo og nyvalgt nestleder Annette Brede skulle ha med seg til representantskapet i Norges Bondelag som ble gjennomført i forrige uke.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere