Nyheter fra Trøndelag Bondelag

Matfylket Trøndelag i et framtidsperspektiv

Erlend Fiskum i Nord-Trøndelag Bondelag, innledet før Ole Robert Reitan under årsmøte på Stjørdal i forrige uke. Her kan du lese det Erlend sa på talestolen.

Årets Lokallag i Sør-Trøndelag Bondelag

Blant mange gode lokallag i Sør-Trøndelag Bondelag vil fylkesstyret utnevne Oppdal Bondelag til Årets Lokallag 2018. En kjempeglad og rørt lokallagsleder i Oppdal Bondelag, mottok prisen på vegne av lokallaget under årsmøtet til Sør-Trøndelag Bondelag 21. mars.

Verdal Bondelag kåret til årets lokallag

Under årsmøtet 2019 ble Verdal Bondelag kåret til årets lokallag, blant annet fordi de er viktige meningsbærere i lokalsamfunnet, er synlige i media og har generelt høy aktivitet.

Bondevenn t-skjorter til Michelin-kokkene

På en tilstelning for de to restaurantene i Trondheim som ble tildelt en stjerne hver i Michelinguiden, fikk sjefskokkene utdelt hver sin Bondevenn t-skjorte

Årsmøte med trua på trøndersk landbruk

Årsmøtene og samlinga for bondelaga i Trøndelag var preget av god stemning, tru på framtidig landbruk i Trøndelag og et samla sterkt fylkesbondelag fra 2020. Audhild Slapgård skal lede Nord-Trøndelag Bondelag fram til bondelaga er samlet til et fylkeslag.

Historisk øyeblikk - fylkeslederne i bondelagene i Trøndelag hadde felles tale

Fylkesleder i Nord-Trøndelag Bondelag, Borgny Kjølstad Grande, og fylkesleder i Sør-Trøndelag Bondelag, Kari Åker, har nettopp avholdt en felles tale på felles årsmøte i de to bondelagene som nå foregår på Scandic Hell på Stjørdal.

God stemning på Odelscamp og "Seniorcamp"

Mange deltok to generasjoner på Odelscamp og "Seniorcamp" som ble arrangert for hele Trøndelag 1. og 2. mars på Scandic Hell, Stjørdal. En kjempemulighet til å starte samtalen og tankeprosessen rundt framtida for gården som 43 deltagere grep denne helga.

Årsmøte Nord-Trøndelag Bondelag 2019

Årsmøte i Nord-Trøndelag Bondelag 2019 avholdes på Scandic Hell Hotell 20. - 21. mars, sammen med Sør-Trøndelag Bondelag.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere