Nyheter fra Trøndelag Bondelag

Betydningsfull grøntnæring i Trøndelag

Jordbrukets krav 2019 legger til rette for vekst og utvikling innenfor grøntsektoren i Trøndelag

Trøndere nominert til Årets Matformidler

Smørekspert Jon Fredrik Skauge ved Fannremsgården og kokk Heidi Bjerkan ved Credo er nominert til Årets Matformidler hos Embla, Den nordiske matprisen.

Et krav som bidrar til vekst og verdiskaping i distriktene i Trøndelag

Jordbrukets krav styrker muligheten for å bruke jorda over hele Trøndelag, det er en forutsetning for vekst og verdiskaping i distriktene i fylket, sier leder i Sør-Trøndelag Bondelag, Kari Åker.

Et krav som bidrar til å styrke vekst og verdiskaping i distriktene i Trøndelag

Grunnlagstallene for årets oppgjør viser inntektsnedgang for landbruket siste to år, på grunn av kostnadsvekst og overproduksjon i flere produksjoner. Vi leverer i dag et krav som legger til rette for å øke korn- og grøntproduksjonen, bruke gras- og beiteressursene i distriktene bedre og styrke mangfoldet i landbruket, sier fylkesleder i Nord-Trøndelag Bondelag, Audhild Slapgård

Når man blir 66 - da gjør man som man vil:-)

To personer i korga på en lift

Tenk det, at Sør-Trøndelag Bondelag sin organisasjonssjef i nesten 20, nå går over i pensjonistenes rekker. Ikke det at vi tror han kommer til å roe ned tempoet så veldig mye - Jon Gisle Vikan har mange planer for pensjonisttilværelsen. Når man blir 66, da gjør man som man vil:-)

Lokalmat på fylkestinget

FF

Heit suppe, ferskt brød og nykinna smør sto på menyen da Nord- og Sør-Trøndelag Bondelag serverte lunsj for fylkestinget denne torsdagen.

Felles strategisamling for Trøndelag

Når planene for Trøndelag Bondelag legges, gjøres det med et smil!

Lokalmat på fylkestinget

Heit suppe, ferskt brød og nykinna smør sto på menyen da Nord- og Sør-Trøndelag Bondelag serverte lunsj for fylkestinget denne torsdagen.

Våre samarbeidspartnere