Og både Budal Bondelag og Singsås/Støren Bondelag stilte seg positive til dette. Foreldrene til Adelina, Fiola og Nils Olav Storrø, som eier og driver Finnskjegga sa heller ikke nei. Så da begynte ballen å rulle! Nå håper de tre jentene at det kommer mange på besøk denne søndagen. Det hele starter kl 12, og det holdes åpent til kl 16. Men er du ekstra ivrig på å få se hvordan de melker kyrne er det også anledning til det. Da må du være der litt lenger.

Parkering blir det ved forsamlingshuset Åsheim som ligger 700 meter nedenfor gården. Det koster 50,- kr å parkere, og da får folk skyss med traktor. Oppe på gården, som ligger nøyaktig 8 km fra avkjørsla ved Kjelden bru på riksvei 30, får du se og oppleve gårdsmiljøet og alle dyrene der. Fire kalver trenger forslag til fine navn. Du får også prøve å leie dem. Høner, kyr, hester og ponnier. Det blir muligheter for å ri. Gården har egen ridebane. Det blir hopp i høyet, natursti, fuglekassesnekkering, trøtraktorkjøring, kanskje du til og med er så heldig at du vinner en trøtraktor?

Muligheter for å få kjøpt seg litt mat er det også. Pølse i brød, kaffe og vafler:-) Finvær har jentene også bestilt - det ser vi på værmeldinga for helga:-)

Vi ønsker jentene, vertskapet og resten av arrangørene masse lykke til og håper folk strømmer til for å oppleve Finnskjegga søndag 31. august kl 12 - 16.