.Trønderfest to dager til ende

Det ble ikke spart på hverken stemning, pågangsmot eller realistisk framtidshåp når det nye Trøndelag Bondelag møttes til opprettelse og visjonsbygging på Stjørdal, 3. og 4. desember 2019. 
To historiske dager for bondelagene i Trøndelag ble derfor gjennomført med stor bravur.

Visjonsbygging

Sammen med Steinkjer Næringsselskap har deltakererne på ledermøtet (dag to av samling - første dag som Trøndelag Bondelag), jobbet iherdig med tanker og ideer rundt hva det innebærer å bli Trøndelag Bondelag. "Arbeidsøkten" skulle bidra til et kreativt, skriftlig grunnlag for visjon for Trøndelag Bondelag. Kanskje mest av alt bidro denne økta til at lokallagsledere, ansatte og andre gjester ble bedre kjent og skapte relasjoner, i det nå om lag 70-lokallag-store fylkeslaget.

Oppfordret til bruken av Trøndelagsbenken

Leder i Norges Bondelag, og Trønder, Lars-Petter Bartnes oppfordret det nye Trøndelag Bondelag til å være aktiv og flink til å bruke de politiske kontaktene vi har, både i regionen og på stortinget. Han påpeket at vi må se på de mulighetene som ligger under de rammene som regjeringen allerede har satt.

Gleder seg

Den nyvalgte lederen for Trøndelag Bondelag, Kari Åker, takket for godt oppmøte og var overbevisende i sin tale om at vi sammen skal skape en unik visjon for Trøndelag Bondelag. 

- Jeg gleder meg til å ta fatt på visjonsbygginga, og de nye arbeidsoppgavene dere har gitt oss, smilte en fornøyd Kari Åker avslutningsvis.