Troms Bondelag har sammen med Senja Videregående skole, avdeling Gibostad tatt rekruttering på alvor, og var i forrige uke i Tromsø på utdanningsmesse. Omtrent 1000 elever var invitert til Tromsøhallen for å få muligheten til å orientere seg om hvilke utdanningstilbud som finnes når de skal velge videregående utdanning. Og vi ønsker selvfølgelig at de skal få opp øynene for naturbruksutdanningen!

Vi hadde fått låne litt utstyr fra Felleskjøpet for å pynte opp standen vår, og i tillegg fikk vi noe reklamemateriell for utdeling. Dette var populært! I tillegg hadde Nortura sponset spekemat som vi kunne dele ut til de besøkende, og  skolen hadde med seg noen egenproduserte grønnsaker som kunne friste de som var tilstede. Standen ble godt besøkt, og både ansatte, elever og tillitsvalgte gjorde en innsats for å overbevise de besøkende.

I tillegg til å servere produkter fra landbruket, delte vi ut informasjonsbrosjyrer og viste film fra skolen, der elevene selv forteller om sine valg. Den kan sees her: https://www.youtube.com/watch?v=ReUGPNK8Eno