Nyheter

Beredskaps skilt

Alle som driver gårdsbruk er pålagt en beredskaps plakat i driftsbygningen. Har du tenkt på hva som skjer når det evt brenner? Hvor mye verd er da den plakaten? Det har vi.

Høst = kurs

Høst og snart vinter, det betyr kurstid. Nå er tiden inne til å planlegge høstens kurs, i år bør det bli "tryggere sammen". 4 ettermiddager, med gode forelesere og motiverte kolleger. Hva venter du på?

Åtebelysning og elektronisk overvåking av jervebås ikke mulig å benytte seg av kommende jaktsesong

Rovdyrprosjekter over hele landet har de siste 3 årene deltatt i utprøving av nye virkemidler ved lisensfelling av jerv, med gode resultater. Mette Pedersen Anfeltmo, rovviltansvarlig i Troms Bondelag, mener det er meget uheldig at bruken at disse virkemidlene på varig basis, ikke er avklart når lisensfellinga starter 10. september.

HMS for landbruket på UiT

Tilbud om økt kompetanse for landbruket – deltidsstudiet HMS på Universitetet i Tromsø.

Åpen Gård på Tennes i Balsfjord

Kristin Anka Heim har sammen med mannen Einar overtatt gården etter foreldrene Arild og Åse Heim. De har i mange år arrangert Åpen Gård på Tennes med stor suksess, men i helga var det første gang for de nyetablerte bøndene. Det gikk strålende - flott vær og mange besøkende gjorde også denne utgaven av Åpen Gård til et supert arrangement.

Våre samarbeidspartnere