Kanskje skal du, i likhet med mange andre, feriere i Norge i sommer. Da anbefaler vi at du kjører av motorveien, senker farten og får med deg åker og eng, fjell og sjø, dyr på beite og historiske bygninger. Telemark har alt dette.

 

De lokale bondelagene i hele Norge har funnet steder der du kan titte på landskapet gjennom en ramme. Dette er vår sommerkampanje og den heter #komhit. Vi ønsker å rette oppmerksomhet på hvor mye av landskapet vi ser som er formet av jordbruket. Landskapet utgjør en viktig del av ferieopplevelsen for mange, og det er avhengig av et aktivt jordbruk.bondelagets #komhit-kart er mange av rammenes plassering plottet inn. Dette kartet er ikke fullstendig og vil oppdateres utover sommeren. I Telemark er det foreløpig 23 registrerte rammer. Klikk på stedet du er og du kan lese mer om hva du ser.

Vinn gårdsferie for fire!
Vi vil også gjerne ha deg med på å dele dine #komhit-tips. Den aller heldigste vinner en gårdsferie for fire.
Alle er invitert til å dele sine #komhit-tips i sosiale medier. Deler du et bilde på Instagram med #komhit, er du automatisk med i den nasjonale konkurransen. Norges Bondelag reposter bilder hver uke og trekker ut premier til heldige vinnere underveis. Den 18. august velger Norges Bondelag til slutt ut et bilde som stikker av med hovedpremien – en gårdsferie for fire personer et sted i Norge.
Fotorammene kan være en fin inspirasjon og guide deg til gode opplevelser, men du kan også dele bilder uten å bruke rammene.
Smaker du på god lokalmat, som du mener andre også bør oppleve? Reiser du gjennom et seterlandskap, eller blant epletrær i bratte lier, som du skulle ønske andre også kunne se? Post bilde i sosiale medier og bruk #komhit. Merk gjerne bildet ditt med hvor det er tatt slik at andre også kan finne fram.

God sommer og god reise gjennom landskapet!