Fra venstre: fylkesleder Aslak Snarteland, avtroppende styremedlem Per Arne Hoppestad og organisasjonssjef Jan Thorsen.

Aslak Snarteland ble enstemmig gjenvalgt som leder av Telemark Bondelag på årsmøtet 17. mars. Det ble gjenvalg på de fleste styremedlemmer bortsett fra Per Arne Hoppestad som takket nei til gjenvalg for ny periode. Årsmøtet valgte Trude Fatland som styremedlem og nytt tilskudd til stammen ble fruktbonde Mikkel Aanderaa fra Gvarv som møtende 1.vara.

Aslak Snarteland takket årsmøtet for tilliten og starter på sitt fjerde år som fylkesleder.

Et styre med en god sammensetning og godt arbeidsklima fortsetter. – Dette er veldig stas, jeg er gira og ser fram til å fortsette å jobbe for landbruket i Telemark sa han og ønsket velkommen til Trude Flatland som fast styremedlem og til Mikkel Aanderaa som 1.vara. – Jeg har et fantastisk lag med meg fremdeles sa Snarteland og kalte sammensetningen for gullrekka.

Per Arne Hoppestad fikk blomster og en stor takk fra styret og fylkeskontoret. - Du har vist et veldig engasjement men vi har forståelse for at du må prioritere annerledes nå sa Snarteland. Hoppestad takket for seg, - jeg har gledet meg til hvert fylkesstyremøte sa han og oppfordret andre til å si ja hvis de blir spurt.

 

Styret består av:

Fylkesstyret for Telemark Bondelag består av:

Fylkesleder: Aslak Snarteland
Nestleder: Ann Kristin Teksle
Styremedlemmer: Hege Gonsholt, Knut Haugland og Trude Flatland
1. vara: Mikkel Aanderaa
2. vara: Erik Dahl
3. vara: Gunleik Mæland