Tørker det opp til tirsdag, vil mange være opptatt med forsinket våronn. I tillegg til aktive bønder, vil vi derfor spesielt oppfordre deg som ikke sitter på traktoren denne dagen til å bli med. Er du student, pensjonist, ektefelle til en bonde, ansatt i en arbeidsplass tilknytning til landbruket, politiker eller rett og slett mener at norsk landbruk er viktig? Da oppfordrer vi deg til å bli med på opptoget. Det blir felles avreise til Oslo.

Program 

12.00 Appeller og underholdning i bakgården til Landbrukskvartalet i Schweigaards gate 34 på Grønland i Oslo.
12.45 Oppstilling av toget og felles avmarsj til Stortinget
14.00 Konsert og appeller på Eidsvolls plass, under ledelse av Aasmund Nordstoga

Vi vil synes i bybildet, ta med noe som lager lyd, faner, bannere og plakater! Det er også materiell for å skrive plakater i Landbrukets Hus før avmarsj.

Påmelding

Telemark Bondelag har satt opp to busser. En vil gå fra Åmot (Vinje kro) via Høydalsmo, Morgedal, Brunkeberg, Seljord, Bø, Gvar, Notodden. Den andre går fra Bamble (Lasses) via Moheim, Skien, Siljan.  Ta kontakt med lederen i ditt lokale Bondelag for å melde deg på eller e-post til telemark@bondelaget.no
FRIST for påmelding er mandag kl 08:00.

Oversikt over lokallagsledere

I tillegg håper vi mange kommer seg inn til Oslo på egenhånd, med tog eller rutebuss.

Da finner du resten av Telemark-gjengen i bakgården på Landbrukets Hus fra kl 11.00.

Norges Bondelag har lagt ut arrangementet på Facebook 

Her kan du klikke å si at du skal dit. Vi minner om at dette ikke en noen påmelding på bussene, men det er flott med blest og deling av saken på sosiale medier.