Mandag 13. mai åpner norske bønder opp gårdsbruk over hele landet og inviterer alle til å følge hverdagen på gården gjennom Facebook.

  • Mange er glade i norsk mat og stadig flere er opptatt av hvordan maten vår lages, derfor inviterer vi til Åpen Gård på Facebook. Jeg håper så mange bønder som mulig i Telemark vil være med å bidra. Alt du trenger å gjøre er å publisere livesending, film eller bilde på facebook eller instagram med #åpengård den 13. mai, sier Aslak Snarteland, leder i Telemark Bondelag.

Arrangementet Åpen Gård på Facebook gjennomføres i regi av Bondelaget for tredje år på rad. Snarteland håper på ekstra god oppslutning blant bønder i Telemark.

  • Vi har mye å være stolte av og mye flott å vise fram i norsk landbruk, her er det bare å hive seg med, avslutter Snarteland.

Slik kan du vise fram gården din på Norges største Åpen Gård:

  1. Du kan sende direkte fra gården din. Da går du inn på Facebook via telefonen din og trykker på "send direkte" i postefeltet. Du kan for eksempel kalle sendingen "Åpen Gård på Facebook #åpengård". Husk og sett personverninnstillinga på innlegget som Offentlig/Public. Etter at direktesendinga er over, kan du dele videoen på din egen profil og i denne eventen.
  2. Du kan poste videoer eller bilder fra gården din. Merk alle videoer, bilder og direktesendinger med #åpengård. Da er det lettere for de som har lyst til å få en smakebit av Åpen Gård å søke opp innlegg.
  3. Hold deg oppdatert og få inspirasjon ved å melde deg på facebook-arrangementet til Åpen Gård på facebook: https://www.facebook.com/events/2191500794273509/