Nyheter

Nyheter fra og for landbruket i Vestfold og Telemark - gå til www.grontfagsenter.no

Nyheter fra Vestfold Bondelag eller vestfoldlandbruket? Sjekk www.grontfagsenter.no

Hvordan dokumentere virksomhetskritisk arbeidskraft?

Grensene inn til Norge er tilnærmet stengt om dagen, men med god dokumentasjon kan du få inn virksomhetskritisk arbeidskraft. Her finner du en oversikt over hvordan du bør gå fram.

Aslak Snarteland foreslås som leder av Vestfold og Telemark Bondelag

Valgnemndas innstilling til årsmøtet 20. mars er klar. Aslak Snarteland innstilles som leder og Thorleif Müller som nestleder i det sammenslåtte fylkeslaget.

WEBINAR – autorisasjonskurs plantevern

Mange trenger plantevernbevis før våronna. Det ligger dessverre ikke til rette for fysiske kurs per nå. Bygdevis arrangerer derfor digitalt kurs i plantevern.

Endre grunnlaget for jordbruksforhandlingene?

Dette diskuteres i Bondelaget nå. – Ikke mulig å endre for årets oppgjør, mener orgsjefene i Vestfold og Telemark, Elin Røed og Jan Thorsen

Viktige valg

På årsmøte til Telemark Bondelag 7. november ble det bestemt at Telemark Bondelag og Vestfold Bondelag slår seg sammen fra mars 2021.

Vi må bli mer breiskuldra!

Endelig er årsmøtet i Telemark Bondelag i gang! Fylkesleder Aslak Snarteland har holdt sin tale til årsmøtet og la vekt på at næringa må ta plass og sette dagsordenen.

Klare for kurs!

Klimakalkulatoren for landbruket ble lansert i går. Nå rulles kursene ut i hele landet, og bøndene vi har snakket med er klare!

Våre samarbeidspartnere