Nyheter

Nyheter fra og for landbruket i Vestfold og Telemark - gå til www.grontfagsenter.no

Nyheter fra Vestfold Bondelag eller vestfoldlandbruket? Sjekk www.grontfagsenter.no

Viktige valg

På årsmøte til Telemark Bondelag 7. november ble det bestemt at Telemark Bondelag og Vestfold Bondelag slår seg sammen fra mars 2021.

Vi må bli mer breiskuldra!

Endelig er årsmøtet i Telemark Bondelag i gang! Fylkesleder Aslak Snarteland har holdt sin tale til årsmøtet og la vekt på at næringa må ta plass og sette dagsordenen.

Klare for kurs!

Klimakalkulatoren for landbruket ble lansert i går. Nå rulles kursene ut i hele landet, og bøndene vi har snakket med er klare!

Mange fylkeslag møttes for å lære om marked

Agder Bondelag inviterte sist uke sine nabofylkeslag og "markedsfolk" til diskusjon og dialog om hvordan markedet fungerer i norsk landbruk.

Hvem vinner kake for beste #komhit ramme?

Fylkeskontorene i Telemark Bondelag og Vestfold Bondelag er strålende fornøyd med sommerkampanjen #komhit. Hvem ble «best i show»? Se bilder av alle rammene og kåring av vinnere.

Brød til folket

I disse dager høstes grunnlaget for fremtidig brødbakst. Noe tidligere enn normalt er innhøstinga av kornet i gang. Men, mange vil vente. Ettergroing gjør at kornåkrene inneholder både modne og umodne korn.

Opplev Telemark og delta i konkurranse!

Det bugner av natur- og matopplevelser i Telemark. I år har bonden rammet inn kulturlandskapet og du kan glede deg over det på din reise samt vinne gårdsferie for fire. Kom hit!

Våre samarbeidspartnere