Luke 5

Av Marita Skeie,
  • Tips en venn om denne siden

No kan du sjå kva som gøymer seg bak luke fem i julekalenderen vår.

 

JULETIPS: I kveld får de sjå glimt frå då Sogn og Fjordane Bondelag besøkte stallgata på Mo. Jul i Stallgata er eit koseleg førjulsarrangement ved jordbruksskulen i Førde, der ein mellom anna kan køyre/ri på hest, kjøpe ulike produkt og delta på ulike aktivitetar. Vil du også reise på jul i Stallgata? Dei har ope frå 16.00 - 19.00 denne helga også (7. og 8. desember).

Da du ikkje døyr av veks du på

- Å få kvinner til å takke ja til tillitsverv i landbruket er ikkje alltid like lett, og mange dyktige personar takkar gjerne nei fordi dei ikkje trur at dei er flinke nok, sa tillitsvald i Felleskjøpet Margun Myrmel Øren på nettverkssamlinga på Voss sist veke.

Brunosten er nasjonalosten

I ei fersk undersøking gjennomført av Norstat på vegne av Opplysningskontoret for Meieriprodukt seier over 70 prosent av dei som er spurt at det er brunosten som er nasjonalosten.

Frøydis Haugen

November er vervemåned i Bondelaget

I Bondelaget ønsker vi oss nye medlemmer hele året, men i november setter vi ekstra trøkk på å øke medlemstallet, med vervekampanje og gratis medlemskap ut året.

Reknemeister på Vestlandstur

- Det er alltid interessant å kome seg ut av kontora og møte grasrota, seier seniorrådgjevar, også kalla reknemeister, i Norges Bondelag Anders Huus.

Velkomen til fagmøte om jord

Velkomen til fagmøte om jord i Aurland

God jord er kjelda til friske avlingar og god økonomi. Kva kan gjerast for å betre matjorda? Velkomen til ope fagmøte med erfaringsdeling frå jordfruktbarhetsprosjektet ved Sogn Jord- og Hagebruksskule. Sjå program og påmeldingsinformasjon her.

Våre samarbeidspartnere