Tur til Kamerun

  • Tips en venn om denne siden

tur til Sambolabo
I 2012 var 10 damer med på tur til Kamerun og Sambolabo. De stortrivdes.

I tidsrommet 13 til 24 februar 2018 vil det bli arrangert tur til Kamerun. Hva med å se Rogalandsgarden i Kameruns arbeid selv?

Vi skal innom "Rogalandsgarden" på Meng der bistandsarbeidet starta i 1962 og til Galim der vi støtta et prosjekt i perioden 1995 - 2007. 

Mest tid skal vi bruke i Sambolabo som vi har støtta siden 2007. Der skal vi bl.a. møte spare og lånegrupper, kvinnegrupper, se på brønn og brobygging, ulike næringsaktiviteter, jord og hagebruks-aktiviteter, møter med målgruppene m.m. Litt turisme blir det også tid til, bl.a. i byene Ngaoundere og Douala.

Pris: Maks 25 000 kr (litt avhengig av hvor mange vi blir). Plass til 10 personer. Førstemann til mølla får plass.

Påmeldingsfrist: 10. desember.

Arrangør: U-landsutvalget

For nærmere informasjon og påmelding kontakt Terje Øen, tlf. 970 85 158.

bru

Avgang Kamerun

13 februar reiser 3 av de 4 medlemmene i U-landsutvalget, pluss et tidligere medlem, til Kamerun.

Ny bru i 2018

I disse dager er det full mobilisering av flere landsbyer for å forberede arbeidet til den nest største brua vi har bygd i regionen.

årsmøte bjerkreim bygdekvinnelag

En stille omveltning

Onsdag 25 oktober var snaut 30 damer samla til årsmøte i Bjerkreim Bygdekvinnelag på Vikeså. Foruten årsmøtesaker var det fokus på bistandsarbeidet i Sambolabo.

Gutt drikker skittent vann

Ny brønn i Mayo Kouladje

Mayo Kouladje er en liten landsby med ca 300 mennesker som ligger ca 27 km fra Sambolabo. Nå har de endelig fått et skikkelig brønn.

legging av dekket Mayo-Sangana

Den første brua i 2017 er ferdig

I 2017 skal det bygges to nye bruer - 3 april var dekket lagt på den første brua over elva Mayo-Sangana, og da er det full mobilisering!

Våre samarbeidspartnere