Hilsen frå Iya

  • Tips en venn om denne siden

En liten hilsen fra Iya blir videresendt til dere. Så kan dere få testa fransk-kunnskapene deres (tips - prøv google. Da får dere ut mye løye..) I korttekst sier han at han er glad for at vi er kommet vel hjem, at de er veldig glad for besøket, at han har vært i Ndipellé siden returen fra Ngaoundere og at den første brua/vadestedet er ferdig. Og hilser til dere alle ("mine hilsener til alle damene og de unge jentene" - og så får dere finne ut av hvilke kategori dere hører til...)

bru

Avgang Kamerun

13 februar reiser 3 av de 4 medlemmene i U-landsutvalget, pluss et tidligere medlem, til Kamerun.

Ny bru i 2018

I disse dager er det full mobilisering av flere landsbyer for å forberede arbeidet til den nest største brua vi har bygd i regionen.

årsmøte bjerkreim bygdekvinnelag

En stille omveltning

Onsdag 25 oktober var snaut 30 damer samla til årsmøte i Bjerkreim Bygdekvinnelag på Vikeså. Foruten årsmøtesaker var det fokus på bistandsarbeidet i Sambolabo.

tur til Sambolabo

Tur til Kamerun

I tidsrommet 13 til 24 februar 2018 vil det bli arrangert tur til Kamerun. Hva med å se Rogalandsgarden i Kameruns arbeid selv?

Gutt drikker skittent vann

Ny brønn i Mayo Kouladje

Mayo Kouladje er en liten landsby med ca 300 mennesker som ligger ca 27 km fra Sambolabo. Nå har de endelig fått et skikkelig brønn.

legging av dekket Mayo-Sangana

Den første brua i 2017 er ferdig

I 2017 skal det bygges to nye bruer - 3 april var dekket lagt på den første brua over elva Mayo-Sangana, og da er det full mobilisering!

Våre samarbeidspartnere