Olav Sande takkar (og bukkar) av

Av Oddvar Vignes,
  • Tips en venn om denne siden

Siste dag for Olav, men og for Marianne som no skal ut i permisjon.

Organisasjonssjef Olav Sande har i dag sin siste arbeidsdag på kontoret i Hillevåg

Det er vanskeleg å summere opp ein lang karriere i Rogaland Bondelag på nokre få linjer. Det er likevel på sin plass å skrive nokre ord. Eg har hatt ei fin tid så lenge eg har jobba her og har stort sett gleda meg til å gå på jobb kvar einaste dag. Det har somme stunder vore vanskelege saker som me har måtta behandla, men eg føler me har ridd av dei verste stormane. Det vert rolegare dagar på Randaberg, men eg nok framleis engasjere meg i saker om norsk landbruk, no meir frå sidelinja.

Eg har hatt stor glede av å jobba saman med tillitsvalde og medlemmene rundt i dei forskjellige laga. Ein ekstra stor takk til dei på kontoret i Hillevåg, de vil varte sakna. Frå måndag av vil Irene Holta Tjøstheim vere på plass, ta ho vel i mot, ho vil gjere ein kjempejobb for Rogaland Bondelag i åra framover.

Olav Sande

Borte dårleg, heime best

Noreg treng friske bønder og landbruksarbeidarar. Difor gir me nokre tips og triks til oppførsel utanfor heimen.

Attvald gjennom nettval

Rogaland Bondelag gjennomførte i dag eit forenkla digitalt årsmøte med kunn årsmøtesaker og val.

Det er mange utenlandske arbeidstakere i grøntproduksjonen.

Utenlandske arbeidstakere og koronaviruset

For å bremse spredningen av koronaviruset, innfører flere land nå restriksjoner på reiser. Dette kan ha stor innvirkning på produksjonen i landbruket, som har mange utenlandske arbeidere.

Spørsmål og svar om koronaviruset

Her har vi samlet relevant informasjon om landbruket og koronaviruset på ett sted så det skal bli lettere for deg å finne fram. Siden oppdateres fortløpende.

Er du beredt?

Koronaviruset set oss alle på prøve. Me oppfordrar alle til å sjekke sin eigen gards beredskapsplan, slik at du er mest mogleg trygg på kva du skal gjere viss sjukdomen kjem til gards.

Januar er møtetid

Rogaland Bondelag har nytta januar til å møte andre aktørar i Rogaland, på blant anna Solamøtet og Det Norske Måltid

Våre samarbeidspartnere