Nyheter

Se viktige datoer under fanen "møter og kurs"

idee

Temamøte i toll og markedsregulering

ost

Samarbeidsrådet i Rogaland inviterer til temamøte i toll og markedsregulering onsdag 5. november. Møtet vil bli avholdt på Utsikten i Kvinesdal fra kl.11.00- 15.00.

Biogasskonferanse

biogass

Biogass Rogaland og IMPLEMENT inviterer til Biogasskonferanse tirsdag 4.- onsdag 5. November 2014 på Quality Airport Hotel Stavanger. Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Jordvern i ord og handling

jordvernkonferanse

Over 70 deltakere møtte opp på Sola Kulturhus 9. oktober for å delta på konferansen ”Jordvern i ord og handling”.

Jordvernkonferansen 2014

jordvern

Med 100 oppmøtte på Frøylandsaksjonen og god dekning i media, er det tydelig at jordvern engasjerer. Rogaland Bondelag inviterer til vår jordvernkonferanse 9. oktober, på Sola Kulturhus.

Tur med kokkeelever

gårdsbesøk

Tur med kokkeelever har blitt en årlig begivenhet arrangert av Rogaland Bondelag i samarbeid med Kokkemesterlauget Rogaland og Heine Grov. Alle videregående skoler i Rogaland som har vg 2 klasse innen kokk og servitør er invitert. I alt 36 elever og lærere møtte opp på årets arrangement.

Jordvernaksjon på Frøyland

parkeringsveiledere

Over hundre møtte opp da Rogaland og Time Bondelag aksjonerte onsdag 1. oktober mot nedbyggingen av 350 dekar god jord på Frøyland på Time.

Jordvernaksjon på Frøyland

jordvern

Time kommune ønsker å bygge ned omlag 350 dekar med god jordbruksjord på Frøyland. Fylkesmannen vil ikke godta dette og saken er nå anket inn til kommunaldepartementet. På onsdag 1. oktober kommer kommunal, miljø og landbruksdepartementet på befaring. Vi skal markere vår motstand mot nedbyggingen av matjorden på Frøyland.

Våre samarbeidspartnere