Nyheter

Ledertur til Bayern og Tyrol

ledergruppa

Rogaland Bondelag arrangerte ledermøte i Tyrol i Østerrike via Bayern for lokallagslederne i Rogaland. Turen var fra 6.-9. november. Tyrol er et Østerriksk alpelandskap, hvor turisme og jordbruk går hånd i hånd. Melk, storfe, skogbruk og et vakkert kulturlandskap basert på lange jordbrukstradisjoner skaper en stor turistnæring som er svært viktig for regionen.

Agrovisjon 2016

geir nielsen

Agrovisjon åpner dørene om et år, fredag 28. oktober. Utstillingen går over tre dager. En ting utstillere og publikum vil oppdage under neste års Agrovisjon er at forholdene ligger mye bedre til rette for en landbruksutstilling enn de har gjort tidligere. Agrovisjon får for første gang ta i bruk den nye profesjonelle utstillingshallen på 4 700 kvadratmeter.

Tre av ti dødsulukker skjer i landbruket

... skriver Jærbladet i dag. Bli med på HMS-kurs i november!

Distriktsmøter på Bore og Helleland

Bore

26. og 27. oktober arrangerte Rogaland Bondelag distriktsmøter på Bore og Helleland. Den 29. arrangerer vi distriktsmøte på Aksdal.

Agrovisjon 2016

agrovisjon

Hold av datoene 28.-30. oktober 2016 til Agrovisjon 2016.

Pelsdyr - ein viktig del av landbruket!

mink med valper, Terje Hålands minkfarm

Rogaland har mange dyktige pelsdyrbønder. Nokre av dei finn me i Hå kommune på Jæren. I forbindelse med Søre Hå bondelag sitt årsmøte vart det sett ekstra fokus på pelsdyrnæringa. Me tok like godt ein besøksrunde for å sjå korleis dei har det.

Årsmøte i Vikebygd Bondelag med innslag fra semifinale-deltaker i Norske Talenter

Jone Bjerga

Vikebygd Bondelag er et av 8 lokallag i Vindafjord kommune, med 41 medlemmer. Årsmøtet ble avholdt på mandag 12. oktober på Bjordalstunet.

Tur med kokkeelever

på wiig

Sammen med Kokkenes Mesterlaug arrangerte Rogaland Bondelag en gårdstur for kokkeelever på videregående elever første oktober.

Våre samarbeidspartnere