Inger Johanne Sikkeland:

Inger Johanne er det mange som kjenner, hvertfall de av oss som har vært aktive i landbrukskretser i Østfold de siste 20 til 30 åra. Hun har innehatt mange ulike roller i landbrukets organisasjoner, men best huskes hun nok som organisasjonssjef i Østfold Bondelag på 90-tallet og frem til 2003. I dag jobber hun full stilling ved hovedkontoret i Norges Bondelag.  Men det var som tidligere ansatt ved Østfold Bondelags kontor vi takket henne av for lang og tro tjeneste! Det vanket både ros, skjemt og latter under takketalen til nåværende organisasjonssjef Nina Glomsrud Saxrud. Hovedpersonen selv ble både rørt og glad for godordene og gaven, og lovet oppriktig at vi skulle fortsette samarbeidet til beste for landbruksnæringen også i fremtiden! Anne Guro Syversen fikk æren av å overrekke gaven til Inger Johanne!

Ida Marie Ruud:

Ida Marie har hatt mange ulike roller i Bondelagssammenheng, men de to siste årene har hun vært ansatt som prosjektleder i Østfold Landbruksselskap - med kontorplass hos Østfold Bondelag. Ida har jobbet både i Norges Bondelag, vært hyret inn i forbindelse med spesielle prosjekter i regi av Østfold Bondelag og hun har jobbet tett på Østfoldlandbruket og spesielt Momarkedet med Hamnehagan og Julemarkeder. De to siste årene har hun også vært pådriveren i driften av Nettbonden.no, som er eid av Østfold Bondelag, men frem til nå driftet av Ida Marie og Landbruksselskapet. Hun ble takket av for sin innsats av Karoline Fjeldstad, rådgiver i Østfold Bondelag, som i tillegg til gode ord, overrakte gave og gode ønsker med på veien i ny jobb for Indre Østfold Utvikling.

Karin Kirkeby:

Karin har vært vår parkettkosmetologansvarlige helt siden Østfold Bondelag flyttet til Solhuset i 2005. Hun har hatt Tine som arbeidsgiver, men Østfold Bondelag og Solhuspanelet som tilholdssted når lunsjen skulle inntas hver tirsdag og torsdag. En sprekere pensjonist skal man lete lenge etter! Med sitt gode humør, slående kommentarer og diskusjonsiver har Karin glidd rett inn i arbeidsmiljøet rundt lunsjbordet og funnet sin egen plass i "hierarkiet"! Vi er lei oss for at Karin nå har sluttet i jobben og gått over i pensjonistenes rekker, men unner henne mange gode år i sofakroken sammen med husbond Rolf! Karin ble også behøring takket av for sin innsats for å holde skitten unna på Solhuset, og ble overrakt en juleblomst av bondelagskollega Anne Guro Syversen under middagen på Villa Mat og Mer på Mysen i går kveld.