Bayern 24.-28. oktober 2012:

Det er syv år siden bøndene i Østfold sist dro utenlands i forbindelse med sin årlige ledersamling for lokale tillitsvalgte. Forrige tur gikk til Skottland og det skotske landbruket. Denne gang er det Tyskland og det Bayerske landbruket som skal gås nærmere etter i sømmene. Vi har lagt opp til et rikholdig program, med avreise fra Gardermoen onsdag ettermiddag, gårdsbesøk stort sett hele torsdagen, besøk på landbruksskole og snaps-destilleri fredag, ordinært ledermøte lørdag og mulighet for besøk i konsentrasjonsleiren Dachau søndag. Det vil også være mulighet for å besøke BMW-museet, for de som er interessert i slike ting! I tillegg skal vi bli bedre kjent med det Bayerske Bondelaget. Biogass er forholdsvis stort i Tyskland, så dette vil også være en aktuell produksjon å se nærmere på.

Foruten Østfold-bøndene, har vi bedt med oss noen gjester, slik at vi blir nærmere 50 personer som skal sette Bayern i stevne disse høstdagene i oktober.

Alle som skal delta, oppfordres til å pusse støv av den tyske gloseboka fra videregående, slik at språkproblemene blir av minimal karakter....

Vi ønsker god tur!