Kurset er for:

Alle lokale tillitsvalgte som innehar verv i lokale bondelagsvalgnemnder og/eller er valgt til verveansvarlig i sitt lokallag. Østfold Bondelag ønsker å legge til rette for at nettopp dere skal få en lettere reise i vervet deres, ved å tilby dere en inspirasjonskveld i Halden tidlig i juni!

Kvelden i Halden skal brukes til:

Argumentasjonsteknikk, overtalelsekunst, gode råd og tips til hvordan bli en super verver (av medlemmer) og drilling av egenskapene som trengs for å finne de best egnede tillitsvalgte til verv i Bondelaget! Og selvsagt sosialt og hyggelig rundt middagsbordet sammen med gode yrkeskollegaer! Kursstart kl. 1800 - berammet avsluttet til kl 2130.

Hvem inspirer oss?

  • Tørre og spørre-general Kaja Heltorp fra Norges Bondelag holde oss i ånde på vervekurset, i tospann med Camilla Grefsli fra fylkeskontoret.
  • Leder av valgnemnda i Østfold Bondelag, Ottar Weel, argumenterer sterkt for gode kandidater inn i lokallagsstyrene, sammen med Anne Guro Syversen fra fylkeskontoret.

Påmelding:

Send e-post til ostfold@bondelaget.no innen torsdag 29. mai 2014 - e-posten inneholder navn, lokallag, hvilket kurs du ønsker å delta på, samt tlf.nr. Da hørs vi i Halden den 2. juni, da?

Velkommen!