Gjenvalg for Uvaag

Publisert 
Av Heidi Kirkeby,

Eidsberg-bonde Svend Arild Uvaag har blitt gjenvalgt som leder i Østfold Bondelag på årsmøte som i dag er avholdt i Sarpsborg. Ny i styret er Henning Lyche Røed fra Råde. Det var et samstemt årsmøte som valgte et styre som det nå venter mange spennende oppgaver for utover våren.

Styreleder, Svend Arild har hatt fire år som nestleder i Østfold Bondelag før han ble valgt som leder på årsmøtet i 2017. Uvaag er 60 år, og driver med produksjon av melk, kjøtt og korn i Trømborg, Eidsberg. Svend Arild var tidligere leder i Eidsberg Bondelag fra 2007 til 2011.

Ole Kristian Bergerud fra Sarpsborg fikk fornyet tillit for 2 år som styremedlem og fortsetter i tillegg som nestleder i fylkesstyret.

Berit Ullestad gikk ut av styret. Og nytt styremedlem for 2 år ble Henning Lyche Røed (37 år) fra Råde. Henning er deltidsbonde med bær og kornproduksjon. Dette kombinerer han med murervirksomhet.

Jon Stumberg ønsket ikke gjenvalg som 1. vara. I stedet ble Aase Maren Øiestad Hesleskaug (40 år) fra Eidsberg valgt inn. Hun er deltidsbonde med korn, sau og slaktegris

Tor Jakob Solberg (Skiptvet) og Trude Hegle (Rakkestad) var ikke på valg.

Vi ønsker det nye styret lykke til med arbeidet!

Våre samarbeidspartnere