McDonald’s i Råde startet sin opplæring med at de ansatte var ute på gårder for å se hvor råvarene de skulle jobbe kom fra. Nå var tid for at bøndene skulle få komme å se hvordan råvarene blir til burgere og nuggets.

Etter informasjon om råvarer og innføring i rutiner fikk de besøkende på seg McDonald’s uniformer og fikk lov til å prøve seg på å forvandle råvarene til ferdig restaurantmat. Her var det fokus på hygiene og sikkerhet rundt matlagingen.

Til slutt ble det også prøvesmaking fra menyen, noe som falt i god smak.

McDonald’s samarbeider med Bygdeungdomslaget i forbindelse med kåringen av årets Unge Bonde og rekruttering til Grønn Utdanning.

 

80% av råvarene McDonald’s bruker er norske såfremt det er å få tak i, og burgerne er laget av 100% norsk storfekjøtt.

I Østfold har McDonald’s nå seks restauranter og 2000 ansatte på landsbasis. De er en viktig arbeidsplass for unge som vil ut i arbeid. Disse 2000 ansatte produserer i året 25 millioner burgere.