Nyheter

Klimakuttkampanjen - søker vertsgårder

Energigården søker vertsgårder. Energigården samarbeider blant annet med Bondelaget om Klimakuttkampanjen. Prosjektet har nådd fasen hvor det trengs flere vertsgårder. Kunne du tenke deg å bli en vertsgård for klimakuttkampanjen? Les mer om hva, hvordan og hvorfor...

Kurs om korn og kraftfôrpolitikk

Norske Felleskjøp har gjennomført kurs i korn og kraftfôrpolitikk hvert år siden 2009 for tillitsvalgte og ansatte i landbrukets organisasjoner. De ønsker velkommen til kurs også i år, på Oslo Kongressenter 25. november. Kurset er gratis.

Fagkveld og sosialt for Unge Bønder i Østfold

Østfold Bondelag, i hyggelig samarbeid med Østfold Bygdeungdomslag, ønsker velkommen til faglig og sosial oppdatering på Bamsrudlåven i Eidsberg, fredag 13. november 2015. Nok en gang inviterer vi til nyttig møteplass for de under 35 år, som har interesse for å drive landbruk i Østfold. Vi har tidligere hatt suksess med samlinger for unge bønder i ulike settinger, og forsøker oss igjen! Lyst til å være med?

Redusert bemanning på fylkeskontoret

Vi har for tiden litt redusert kapasitet på fylkeskontoret, hvis du opplever at det er vanskelige å få kontakt per telefon med oss, anbefaler vi deg å forsøke på e-post: ostfold@bondelaget.no Gjelder saken medlemskontingent, ta kontakt med Norges Bondelag på 22 04 45 00. Gjelder uke 42 spesielt, muligens også litt utover i uke 43.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere