Nyheter

Nyttige kurstilbud for bønder

Høsten og vinteren er ofte tiden for å oppdatere kunnskap. Gjennom lovverk og KSL stilles det noen kompetansekrav til bønder og Norsk Landbruksrådgiving tilbyr aktuelle kurs over hele sitt område. NLR ønsker medlemmer og andre velkommen på kurs! Det er spesielt gode priser for medlemmene i NLR Øst. Les om kursene og finn et i nærheten av deg.

Kurs i eierskifte

Nærmer det seg et generasjonsskifte på gården? Østfold Bondelag inviterer bønder og overtagende generasjon til eierskiftekurs 2.-3. november på Østgaard i Halden.

Ingen grunn til å frede grenseulvene

Norges Bondelag mener svenske protester mot de norske rovviltnemdenes vedtak om lisensfelling av ulv i ulvesonen ikke bør tillegges stor vekt.

Høringsinnspill til Regional klima- og energiplan i Østfold

Østfold Bondelag har sendt innspill til Østfold Fylkeskommunes høringsforslag til regional klima- og energiplan 2019-2030.

Politikere på grønt og kornskole hos Østfold Bondelag

Fredag 30. august inviterte Østfold Bondelag kandidater til fylkestingsvalget (1. – 6. kandidat) med på fagtur. Østfold er mangfoldig, og på denne turen vil vi fokuserte vi på planteproduksjonene i fylket vårt. Landbruket i det nye fylket Viken vil stå for en stor og viktig del av den samla matproduksjon i Norge, og det er viktig for oss at våre framtidige fylkespolitikere har kunnskap om og fokus på hvordan de ønsker å forvalte dette ansvaret.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere