Nyheter

Unge Bønder-samling på Markens Grøde

Privat vs. samvirke er tema i debatten på samvirkeseminar på Markens Grøde 10.august. Statssekretær Harald Oskar Buttedahl kommer på frokost, gjør du? Meld deg på i dag, de første 40 får gratis inngang!

Starten på en reise i smakfulle landskap

Fylkesmannen i Østfold og Østfold Bondelag samarbeider om prosjektet «En reise i smakfulle landskap» der gårdene i Østfold får drahjelp for å utvikle sine tilbud til tilreisende, danne nettverk og drive felles markedsføring og utvikling av reiseruter.

RMP-søknadsskjema og veileder 2012 er klar

Årets informasjonsmateriell og søknadsskjema for regionale miljøtiltak i landbruket (RMP) i Østfold er klar, og sendes i posten til alle som mottar produksjonstilskudd. Søknadsfristen er 1. oktober.

Flere timer på avløserne i sommermånedene

Det blir litt ekstra utbetalinger fra Landbrukstjenesten i Østfold i juli og august.

Høner og frukt i skjønn forening

Lykkelige økohøner som tusler rundt i frodige frukthager - en mulig vinn/vinn situasjon for både bonden og høna viser et nylig avsluttet prosjekt hos Fylkesmannen i Østfold.

Samvirkeseminar på Markens Grøde

Samvirke eller ei, hva skal man velge og hvorfor? Hva blir konsekvensene av de valgene man tar og hvilke muligheter og alternativer finnes egentlig? Dette er spørsmål som vil bli stilt når Markens Grøde inviterer til samvirkeseminar 10. august.

Nyheter i nettbutikken

I nettbutikkern til Norges Bondelag får du nå tak i grønne BONDE t-skjorter til barn og BONDE singletter til dame

Innregistrering av mobilnummer i medlemsregisteret

Etter brudd og mobilisering til aksjoner i mai så vi hvor viktig det er at vi kan nå medlemmene våre kjapt. Derfor er en av oppgavene til sommervikaren å registrere mobilnummer på alle våre 4512 medlemmer.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere