Nyheter

Koronasituasjonen og regjeringens kompensasjonsordninger

Her kan du lese om de økonomiske tiltakene for foretak med inntektsbortfall grunnet koronakrisen. Fristen er utvidet til 3. juni.

Stor fare for vårflom

Forbered deg og eiendommen på flom med denne sjekklista.

Vi lanserer Den grønne skolen på nett

Den grønne skolen har vært viktig for Norges Bondelag i mange år. Tilbudet har bestått av ulike hefter, og er flittig brukt av skoler og barnehager. Nå er materiellet oppgradert og digitalisert.

Klimagrep kan fjerne 220 fjøs i Østfold-regionen

Dersom regjeringa følger Klimakur 2030 kan det føre til en nedbygging av landbruket i Østfold. Nå advarer Østfold Bondelag. – En sterk motsetning til dagens debatt om å styrke matsikkerhet og beredskap i landbruket, sier fylkesleder Svend Arild Uvaag.

Ber om koronapakke

Norges Bondelag ber regjeringen om en koronapakke for å dekke ekstraordinære kostnader i næringen på grunn av restriksjoner og andre direkte effekter av koronasituasjonen.

Webinar: Biokull som klimatiltak

Økt bruk av biokull bidrar til karbonlagring i jorda, og vil ha flere positivt effekter på jordhelse. Lær om biokull i teori og praksis torsdag 14. mai kl. 10.00.

En annerledes Åpen Gård 2020

Åpen Gård 2020 er planlagt gjennomført søndag 23.august. Rammene for årets arrangementer blir trolig endret på grunn av koronasituasjonen og påmeldingfristen er blitt forlenget.

Podkast - jordbruksoppgjør spesial

Korona har preget årets jordbruksoppgjør. Hvordan har prosessen vært og hva ble resultatet?

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere