Nyheter

Lokale tillitsvalgte bønder samles på Kalnes

Nytt fjøs Kalnes

I morgen samles lokale bønder med verv i Bondelaget på Kalnes Videregående Skole i Sarpsborg. Her skal det snakkes om gåsas herjinger, det skal vises rundt i nytt fjøs, og kvelden avsluttes med gode råd og tips rundt kommunale rulleringsplaner (arealforvaltning lokalt). Mange har meldt seg på, og vi forventer mange deltakere og stort engasjement!

"Bankekurs" for lokale valgnemnder

klubbe

Er du medlem av lokal valgkomite? Sliter du med nyrekruttering? Er det et tiltak å komme i gang med arbeidet? Nå kan du/dere samle medlemmene i valgnemnda til ETT møte, EN kveld og få gjort HELE eller deler av jobben med å skaffe nytt styre i løpet av denne kvelden. Fristende? Einar Høstbjør har lang fartstid i Østfoldlandbruket og kan bidra med fagkunnskap rundt det å velge riktig person til rett verv!

Grunneiers muligheter - ferdsel i kulturlandskapet

kulturlandskap

Utmarksavdelingen i Akershus/Østfold inviterer til temakveld for grunneiere og andre interesserte - Ferdsel i kulturlandskapet i tettstednære strøk (allemannsretten, friluftsloven og grunneiers muligheter). 14. oktober 2014 kl 1800-2100 på "Antikklåven" på Ås (adresse: Fagerli gård, Dylterudvegen 14).

Landbruksdirektøren over i pensjonistenes rekker

thor bjønnes

Landbruksdirektøren i Østfold, Thor Bjønnes, ble behørig takket av onsdag denne uken, etter mange års tjeneste for og med Østfoldlandbruket. Fra Østfold Bondelag var fylkesleder Martha Mjølnerød og organisasjonssjef Nina Glomsrud Saxrud tilstede for å rose, takke og ønske lykke til med pensjonisttilværelsen.

Verving og valg i Halden

thon hotel halden

I går ble det avholdt kurs i verving og valgnemndsarbeid for lokale tillitsvalgte på Thon Hotel i Halden. Uten mat og drikke duger helten ikke, så vi startet med nydelig indrefilet av svin med fortreffelig tilbehør, og avsluttet med sjokolade brulet og kaffe! Etter det var vi klare for en god økt med inspirasjon og råd/tips til bedre jobbing lokalt.

Nytt studie innen Driftsledelse gartner og grønt

Driftsledelse gartner og grønt

Fagskoleutdanning for de som vil videreutdanne seg innen gartner- og grøntbransjen er etablert.

Plass til flere!

tørre og spørre

Østfold Bondelag arrangerer kurs for verveansvarlige og lokale valgnemndsmedlemmer mandag 2. juni 2014. Stedet er Thon Hotell i Halden og vi ønsker velkommen lokale tillitsvalgte som ønsker (trenger) litt øvelse i argumentasjonsteknikk og overtalelsesevner!

Bilder fra traktorkonvoi i Østfold

Tune

Mange traktorer på veiene i Østfold i dag. Vi har samlet noen bilder fra turen.

Våre samarbeidspartnere