Unge Bønder kurs

Av Tåle Willerud,
  • Tips en venn om denne siden

Oppland Bondelag arrangerer kurs for Unge Bønder på Honne, Biri. Kurset er 14-15 november, samtidig med kurs i Eierskifte.

Oppland Bondelag arrangerer kurs for Unge Bønder på Honne 14-15 november 2014.
Kurset er egnet for unge som er interessert i gårdsdrift, har planer om å ta over en gård, eller som har tatt over gård i løpet av de siste årene.
Kursprogrammet inneholder foredrag om blant annet driftsøkonomi, finansiering og verdsetting av eiendommer, avløsersystemet, landbrukssamvirket og unge bønders egne erfaringer.
I tillegg er det lagt vekt på at deltakerne får tid til erfaringsutveksling og dialog seg imellom, blant annet gjennom en hyggelig kveld med middag på Honne.

Påmeldingsfrist: 31.oktober.

Kursavgiften er vesentlig lavere for medlemmer av Bondelaget. Meld deg gjerne inn nå! Se info om medlemskap og innmelding her:
http://www.bondelaget.no/medlem/category110.html

Dersom du blir personlig medlem, har du spart inn medlemskontingenten gjennom den reduserte kursavgiften.
 

Påmelding og betaling av kursavgift skjer via denne linken:

https://www.deltager.no/unge_bonder_kurs_14112014


Prisliste for kurs og opphold:
Helpensjon dobbeltrom, medlem i Bondelaget, kr 500.
Helpensjon enkeltrom, medlem i Bondelaget, kr 600.
Helpensjon dobbeltrom, ikke medlem i Bondelaget, kr 1500.
Helpensjon enkeltrom, ikke medlem i Bondelaget, kr 1600.
Kursdeltakelse uten overnatting, medlem i Bondelaget, kr 400.
Kursdeltakelse uten overnatting, ikke medlem i Bondelaget, kr 900.

 


For spørsmål om kurset ta kontakt med Tåle Willerud, på tlf: 95843245, eller e-post: tale.willerud@bondelaget.no

Velkommen til et givende kurs!

Gode muligheter med innenlandsk arbeidskraft

Vi skal bygge et godt miljø med en miks av utenlandsk og innenlandsk arbeidskraft. Vi skal opprettholde matproduksjon, og dette skal bli moro. Men skal vi få det til, må myndighetene hjelpe til, sier grøntprodusent Per Odd Gjestvang.

Arbeidskraft i matproduksjon

Grunnlaget for matproduksjonen legges de neste ukene, og mange er spente på om det er nok hjelp å få tak i nå, og ikke minst når det skal høstes i sommer og senere i høst.

Eierskiftekurs høsten 2020-vinter 2021

Oppland Bondelag og Hedmark Bondelag inviterer til kurs i eierskifte tre steder i Innlandet høsten 2020 og vinter 2021. Korona-viruset stopper alle møte- og kursvirksomhet nå, men vi håper ting skal normalisere seg til høsten.

Det er mange utenlandske arbeidstakere i grøntproduksjonen.

Utenlandske arbeidstakere og koronaviruset

For å bremse spredningen av koronaviruset, innfører flere land nå restriksjoner på reiser. Dette kan ha stor innvirkning på produksjonen i landbruket, som har mange utenlandske arbeidere.

Lunner Bondelag - årets lokallag

Lunner Bondelag er kåret til årets lokallag i Oppland for 2019. Lunner og Vestre Toten er fylkets beste ververe, og Fåvang hedres som årets influenser. Offentliggjøringen skjedde under et telefonmøte i går kveld.

Spørsmål og svar om koronaviruset

Her har vi samlet relevant informasjon om landbruket og koronaviruset på ett sted så det skal bli lettere for deg å finne fram. Siden oppdateres fortløpende.

Disse skal jobbe for Innlandet Bondelag

Dette laget skal stå for den daglige kontor-driften av det nye Innlandet Bondelag etter sammenslåing 19. mars: Margrete Nøkleby, Astrid Simengård, Jorunn Løvdal, Anne Rustad, Guro Breck og Ola Råbøl.

Valgkomiteene i Innlandet

Stor interesse for verv i Innlandet Bondelag

Interessen for lederposisjon og styreverv har vært så stor at valgkomiteen for Innlandet Bondelag har lagt fram to likeverdige innstillinger. – Denne «luksusen» er et sterkt tegn på at det nye Innlandet Bondelag anses som viktig og attraktivt, sier Gustav Grøholt, leder i valgkomiteen.

Dette skjer i Oppland Bondelag

Mandag
02
november

Skattekurs 2020

Scandic Lillehammer Hotel
Tirsdag
08
desember

Møte for nye lokallagsledere

Mjøsen Skog, 5. etg.

Våre samarbeidspartnere