Kristina Hegge gjenvalgt som leder i Oppland Bondelag

Av Astrid Simengård,
  • Tips en venn om denne siden

Valgkomiteen fikk full støtte for sin innstilling. Kristina Hegge fortsetter som leder og nye fjes inn i styret er Ole Kristian Oldre og Anders Formo.

Valgkomiteen har gjennomført samtaler med både sittende styre og nye aktuelle kandidater. Innstillingen til årsmøtet var enstemmig, og årsmøtet svarte opp dette med å velge inn alle de foreslåtte kandidatene.

Styret inkludert 1. vara som møter fast i styremøtet representerer alle de fem regionene i Oppland med god bredde i kunnskap og produksjon.

 

Styret i Oppland Bondelag består etter valget av:

  • Kristina Hegge, Biri, leder
  • Anders Hole Fyksen, Gausdal, nestleder
  • Bjørnhild Kihle, Østre Toten
  • Lars Egil Blekkerud, Gran
  • Ole Kristian Oldre, Øystre Slidre
  • Anders Formo, Sel og Vågå, 1. vara
  • Bjørn Magnus Tordhol, Lesja og Lesjaskog, 2. vara
  • Kristian Bleken, Fåberg, 3. vara

 

Det nye fylkesstyret i Oppland Bondelag: f.v. Borgny Sletten (OBK) Anders Formo, Ole Kristian Oldre, Kristina Hegge, Håvard Lindgaard (OBU), Bjørnhild Kihle, Lars Egil Blekkerud og Anders Hole Fyksen

 

Arbeidskraft i matproduksjon

Grunnlaget for matproduksjonen legges de neste ukene, og mange er spente på om det er nok hjelp å få tak i nå, og ikke minst når det skal høstes i sommer og senere i høst.

Eierskiftekurs høsten 2020-vinter 2021

Oppland Bondelag og Hedmark Bondelag inviterer til kurs i eierskifte tre steder i Innlandet høsten 2020 og vinter 2021. Korona-viruset stopper alle møte- og kursvirksomhet nå, men vi håper ting skal normalisere seg til høsten.

Det er mange utenlandske arbeidstakere i grøntproduksjonen.

Utenlandske arbeidstakere og koronaviruset

For å bremse spredningen av koronaviruset, innfører flere land nå restriksjoner på reiser. Dette kan ha stor innvirkning på produksjonen i landbruket, som har mange utenlandske arbeidere.

Lunner Bondelag - årets lokallag

Lunner Bondelag er kåret til årets lokallag i Oppland for 2019. Lunner og Vestre Toten er fylkets beste ververe, og Fåvang hedres som årets influenser. Offentliggjøringen skjedde under et telefonmøte i går kveld.

Spørsmål og svar om koronaviruset

Her har vi samlet relevant informasjon om landbruket og koronaviruset på ett sted så det skal bli lettere for deg å finne fram. Siden oppdateres fortløpende.

Disse skal jobbe for Innlandet Bondelag

Dette laget skal stå for den daglige kontor-driften av det nye Innlandet Bondelag etter sammenslåing 19. mars: Margrete Nøkleby, Astrid Simengård, Jorunn Løvdal, Anne Rustad, Guro Breck og Ola Råbøl.

Valgkomiteene i Innlandet

Stor interesse for verv i Innlandet Bondelag

Interessen for lederposisjon og styreverv har vært så stor at valgkomiteen for Innlandet Bondelag har lagt fram to likeverdige innstillinger. – Denne «luksusen» er et sterkt tegn på at det nye Innlandet Bondelag anses som viktig og attraktivt, sier Gustav Grøholt, leder i valgkomiteen.

Grønt fokus for Innlandet – vi ga slowfood til fastfood-Erna

- Innlandet er et tyngdepunkt innen biobaserte næringer; jord og skog. Dette gir store muligheter for Innlandet, sa Erna Solberg på Agenda Innlandet-konferansen. Fra Bondelaget fikk statsministeren slowfood-poteter sammen med flere grønne oppfordringer.

Dette skjer i Oppland Bondelag

Mandag
02
november

Skattekurs 2020

Scandic Lillehammer Hotel
Tirsdag
08
desember

Møte for nye lokallagsledere

Mjøsen Skog, 5. etg.

Våre samarbeidspartnere