Nyheter

Landbrukshelga 2.-3. februar 2019

Sett av første helga i februar. Snart kan du melde deg på Landbrukshelga 2019. Helga for faglig og sosialt påfyll!

Handlingsplan mot villsvin - se seminarforedragene

Villsvin utgjør en svært stor skaderisiko for norsk matproduksjon, og det er helt avgjørende med et godt samarbeid mellom jegere og grunneiere. Miljødirektoratet varslet på Bondelagets og NJFFs villsvinkonferanse at det kommer en handlingsplan mot villsvin på nyåret. De fleste foredragene fra seminaret er nå samlet, og er å finne nederst i denne artikkelen

Dokumenter og meld fra raskt

Deler av Vestlandet og Oppland er rammet av flom. Er du en av disse innenfor landbruket finner du informasjon om naturskadeerstatningsordningen her.

Bartnes til møte med grønt- og bærprodusenter

Norges Bondelags leder, Lars Petter Bartnes, deltar på medlemsmøte for produsenter av poteter, grønnsaker, bær og frukt i Hedmark, Oppland og Akershus tirsdag 16. oktober. Møtet finner sted på Blæstad i Vang ved Hamar kl 18.30.

Inviterer til to store debattmøter

Sammen med Nationen og andre samarbeidspartnere inviterer Hedmark Bondelag til to store debattmøter: Onsdag 10. oktober på Tynset om mjølkekvoter og torsdag 11. oktober i Ringsaker om matmakt. Velkommen!

Bli med på seminar om villsvin!

Villsvin er i ferd med å etablere seg i Norge selv om det er en uønsket art i vår fauna. Tiltak rettet mot villsvin vil bli diskutert når Hedmark Bondelag og NJFF Hedmark arrangerer villsvinseminar 23. oktober på Skaslien Gjestgiveri i Grue. Påmelding er i gang - meld på her og nå!

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere