Nyheter

Møter Sundtoft i ”jervens hule”

Jerv blir et viktig tema når Einar Frogner, rovviltansvarlig i Norges Bondelag, møter klima- og miljøminister Tine Sundtoft i debatt på Lesja i Oppland torsdag. - Jervebestanden er fortsatt ute av kontroll, og det er ikke tilstrekkelig vilje til å få den ned, sier Frogner.

Buss til rovdyrdebatt 15. oktober på Lesja

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft kommer. Einar Frogner, styremedlem og rovviltansvarlig i Norges Bondelag kommer. Stortingsrepresentant Marit Arnstad kommer. I tillegg representanter fra næring og faglag, naturvernforbundet og Mattilsyn. Det er satt opp buss fra Lillehammer. Se mer for tider og stoppesteder

TISA angår oss alle

Internasjonale handelsregler kan framforhandles i lukkede rom, og få store og irreversible konskvenser for arbeidere, bønder og forbrukere over hele verden, sa fylkesleder Trond Ellingsbø under markeringa på Otta lørdag.

Rovdyrdebatten 2015

Folkeaksjonen ny rovdyrpolitikk Lesja / Dovre, Dovre kommune og Lesja kommune inviterer til rovdyrdebatt torsdag 15. oktober fra kl. 18.00. Klima- og miljøminister Tine Sundtoft er en av deltakerne.

Dramatisk skatteøkning for unge bønder

Regjeringa vil gjøre det dyrere å selge gårdsbruk innad i familien. Den økte skattebelastningen vil ramme særlig unge bønder. Dette er et nytt angrep fra Regjeringen på familiejordbruket.

Årsmøter i lokallaga

Lokallagene gjennomfører årsmøte innen utgangen av oktober. Gran er først ute med møte den 12. Deretter går det jevnt, og de fleste årsmøtene avholdes de to siste ukene i oktober. Her er oversikt over årsmøtene i lokallagene.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere