Nyheter

Avdem ble Årets lokalmatgründer 2017

-Veldig morsomt, mente både datter Anna Haugstad Avdem, mor Åse Haugstad og far Sigurd Avdem om å bli kåret til den beste lokalmatgründeren i landet.

E6-utbygging og jordvern

Veien skal fram, men hvordan kan vi unngå at den går midt i matfatet? Oppland Bondelag anbefaler øst-alternativet. Jordvern må tillegges stor vekt ved valg av trasé når E6-utbygginga gjennom Lillehammer nå tar form.

Innlandets Matpris til Linda Suleng

Lindas sau, saft, syltetøy og sirkus gikk av med seieren i kåringen «Innlandets Matpris 2017». Bonden fra Østre Toten satte stor pris på utmerkelsen. Dette varmer etter en svært vanskelig sommer, sier prisvinneren.

Matnyttig mylder midt i matfatet

Som det myldrer rundt maten i Vikingskipet på Hamar i helga! På Hedmark Bondelags stand fryder vi oss over matnyttig aktivitet fra store og små, det være seg med quiz, handel av stuttreist grønt, eller stup og kast i halmbingen vår.

Inspirasjonstur for kvinner i landbruket

Oppland Bondelag med flere inviterer damer i landbruket på inspirasjonstur og faglig påfyll. Lørdag 14. oktober går turen til Valdres og lørdag 21. oktober til Hadeland.

Finalerunden i Innlandets Matpris er i gang!

Fire flinke finalister kjemper om å vinne Innlandets Matpris i år. Hvem av dem som vinner, er det publikum som avgjør. Stem fram din favoritt her - om det er Eva Moberg, Linda Suleng, InnlandsMarkedet eller familien Avdem.

Bruk magefølelsen og stemmeretten!

Hedmark Bondelag oppfordrer til å vektlegge bærekraftig norsk matproduksjon ved stortingsvalget i år. Bruk stemmeretten - og magefølelsen! Her følger et knippe leserinnlegg som styremedlemmer i Hedmark Bondelag har sendt avisene før valget.

Temadag og skattekurs 2017

Hedmark Bondelag avholder temadag og skattekurs for samarbeidende regnskapskontor, på Radisson Blu Resort Trysil, 30. oktober - 1. november. Temadagen, 30. oktober, er åpen for alle som er medlem av Økonomiforbundet.

Bondens bugnende bod på Midt i matfatet

Bondelaget kommer til Midt i matfatet i Hamar med kasser fulle av sesongens fristende grønnsaker. På mat- og landbruksfestivalen 15.-17. september vil vi gjerne fremme kunnskapen om hvor maten kommer fra, og hva som skal til for å produsere den.

Valle 100 år – 1917 -2017

Lena-Valle videregående skole inviterer til stor jubileumsmarkering lørdag 23. september for Valle som er 100 år i år. Markeringen vil inneholde tilbakeblikk på historien, vise fram skolen slik den er nå i 2017, og presentere framtidsbilder for skolen og de grønne næringene. Skolen og samarbeidspartnerne presenterer en rekke aktiviteter og poster.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere