Nyheter

Hvem skal vinne Innlandets Matpris i år?

Gulrotprodusent Valborg Alhaug vant prisen i 2015, gårdsbutikkinnehaver og grønt- og eggeprodusent Louise Gjør vant den i 2016. Hvem vinner Innlandets Matpris i 2017? Bli med på å foreslå kandidater fram til 5. september!

Bondelagets skattekurs 2017

Oppland Bondelag holder skattekurs på Scandic Lillehammer Hotel 24. - 25. oktober. Temadagen er 23. oktober med kurset - Bokføringsregelverket i en elektronisk hverdag.

Fremmet bioøkonomi på tur med politikertopper

Slik ser det ut når en hel busslast med stortings- og fylkespolitikere inntar tunet hos en entusiastisk melkeprodusent i Ringsaker. Etter påfølgende besøk hos Tine i Brumunddal var meldingen klar: Matproduksjonen blir svært viktig for Hedmark som spydspiss i bioøkonomien!

Sterk bekymring for kyllingproduksjonen i Innlandet

Kyllingproduksjonen i Innlandet er i en kraftig skvis. Bekymringen kom tydelig til uttrykk da 100 produsenter og tillitsvalgte stimlet sammen på møte om framtida for kyllingproduksjonen torsdag.

Jakt- og fiskedager med ekte matkjærlighet

Kjærlighet til norsk mat kan vise seg på så mange vis! Til jakt- og fiskedagene har vi med både sauer og geiter, og så lar vi folk bruke både de små grå og de store overarmsmusklene i sin tilnærming til norsk landbruk.

Stormøte om fjørfekjøtt i Innlandet

Innlandet i ingenmannsland? er tittelen på et møte om framtida for fjørfeproduksjonen i vår region. Møtet finner sted på Nortura Elverum torsdag 17. august kl 19. Hvor skal norsk fjørfekjøtt produseres framover? er det vesentlige spørsmålet som stilles i møtet.

Informasjon om rovdyrsituasjonen - møte 9. august

Etter en dramatisk og hektisk sommer er det mange som sitter med spørsmål, et behov både for å få informasjon og å dele erfaringer og synspunkter. Bondelaga i Toten inviterer til informasjonsmøte 9. august på Lygnaseter.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere