Nyheter

Aksjonsevaluering og veien videre i Bondelaget

Fylkesstyret og lokallagslederne i Oppland tok pause fra våronna og oppsummerte siste ukers hendelser sammen med 2. nestleder i Norges Bondelag, Brita Skallerud.

Jens - du lyver!

Her kan du lese styremedlem Hanne Bergesens tanker om "vårens vakreste eventyr" etter at Staten la fram sitt tilbud i jordbruksforhandlingene. Kronikken har vært å lese i flere av Opplands aviser.

Opplandsbøndene markerte seg i hovedstaden

Omtrent 270 opplandsbønder og sympatisører var med å markerte misnøyen med Statens oppfølging av landbruksmeldinga i Oslo i går.

6 fulle busser fra Oppland til Oslo på mandag

Oppland Bondelag sender nesten 250 medlemmer til Oslo for å markere misnøyen med Statens tilbud i jordbruksforhandlingene. I tillegg blir det med en del fra Oppland Bonde- og småbrukarlag.

Traktoraksjoner både nord,sør og vest i Gudbrandsdalen

Både på Dombås, i Ottadalen og på Lillehammer samlet bønder seg med traktorer i dag. Bare på Lillehammer var 100 traktorer samlet.

Traktoraksjon på Gjøvik

På formiddagen i dag møtte ca 40 bønder opp på Gjøvik for å vise sitt syn på statens tilbud i jordbruksoppgjøret. Traktorene gikk fra Hntonstranda, til CC og videre gjennom byen opp til Rådhuset.

I dag sitter Jens godt fastklistra på traktoregg over hele fylket.

Nå har Jens lagt det store egget - ingen mat uten bønder er slagordet som er klistra opp på rundballer eller traktoregg rundt omkring i fylket, og andre deler av landet i dag.

Traktoraksjon i Sør-Gudbrandsdalen i dag

Traktorer fra Gausdal, Øyer-Tretten og Fåberg møtes i dag på Gausdal Land på Lillehammer kl 15.00.

Våre samarbeidspartnere