Nyheter

Nøkternt krav fra jordbruket

Leder Trond Ellingsbø i Oppland Bondelag karakteriserer kravet fra jordbruket som svært nøkternt, og det bør være et godt utgangspunkt for en avtale.

Vårmøte på Biristrand

I overkant av 40 bønder reiste fra fjøsstell og våronn og stilte opp på Vårmøtet bondelagene i Gjøvik arrangerte i felleskap onsdag 22. april. Mangesysleri, produksjonsiver og noen kreative løsninger stod på programmet hos Simen Rogne på Biristrand.

Kampanjedag - Norge trenger bønder

Det var stor aktivitet mange steder i Oppland i går i forbindelse med kampanjen "Norge trenger bonden". I opptakten til årets jordbruksforhandlinger var bønder fra forskjellige lokallag ute for å prate med forbrukere og informere om norsk matproduksjon og beredskap og hva som trengs for å sikre en norsk matproduksjon framover. Bøndene delte også ut brosjyrer og mat.

Bondevenner

Oppland Bondelag utnevner Bondevenner - de som gjør en stor jobb for Opplandslandbruket.

Bøndene møter forbruker

"Oppland trenger bonden" er budskapet når bøndene i morgen er ute i gatene for å møte forbrukerne. Opptakten til årets jordbruksforhandlinger er for alvor i gang.

Landbrukspolitisk møte på Otta er utsatt

Vi har fått melding om at Morten Ørsal Johansen har meldt avbud, og arrangementskomiteen har derfor kommet fram til at det mest riktige er å utsette dette møte. Vi beklager dette.

Politikermøte i Nord-Fron

To personer fra hvert parti i kommunestyret var invitert til denne kvelden. Sp, V, H, Krf og Ap deltok. Fokuset på møte var sau, beitenæringa og rovdyrproblematikk.

Åpent landbrukspolitisk møte på Otta

Faglaga i Nord-Gudbrandsdal arrangerer åpent landbrukspolitisk møte på Otta hotell tirsdag 8. april kl 19.00.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere