Nyheter

Jeg er best!

Egil Romsås, Monica Klette og Lars Foss

Det sa vi hver dag da jeg jobbet som eiendomsmekler, sa leder i Dovre Bondelag Egil Romsås under ledermøtet i Oppland Bondelag. Dette kan vi bønder si til oss selv hver dag også.

Bedre Bonde - bedriftsledelse med bakkekontakt

RULL

Bondelagets Bedre Bonde-kurs er for de som er gode, men som ønsker å bli enda bedre. I Lillehammerregionen inviterer BondeGLØd til en informasjonskveld med pizza og prat tirsdag 4. november kl 19.30 . Kursleder Erling Aas Eng fra Tolga tar turen over fjellet og du får tips om økonomiplanlegging fra Gausdal Regnskap.

Ingen beitenekt i Gudbrandsdalen

Sau på beite

Mattilsynet hevder intensjonen aldri var å ilegge beitenekt til 20 beitebrukere i Gudbrandsdalen.

BONDE-treff på Stav

Monica S Klette

Landbruksgruppa på Stav og BondeGLØd inviterer til BONDE-treff på Stavsmartn. Her treffer du også styremedlem i Oppland Bondelag, Monica Klette og Norges Bondelags nestleder Brita Skallerud.

Unge Bønder kurs

Logo

Oppland Bondelag arrangerer kurs for Unge Bønder på Honne, Biri. Kurset er 14-15 november, samtidig med kurs i Eierskifte.

Eierskifte i landbruket

Bondelaget

Oppland Bondelag arrangerer kurs i eierskifte i landbruket 14. til 15. november 2014. Kurset blir på Honne, Biri, og gir deg som skal overdra eller overta gård, en god innsikt i prosessen rundt eierskiftet.

Ny giv med Landbrukshelga 2015

Landbrukshelga 2015, arrangører: Landbruksråd Innlandet (her ved styret)

Lørdag 31. januar - søndag 1. februar inviteres landbruket i Hedmark og Oppland til ei storstilt felles kurshelg. Her blir det 20 kurs å velge blant, ei sosial og givende felles ramme, og mange spennende foredragsholdere å stifte bekjentskap med.

20 spennende kurs å velge blant

Landbrukshelga 2015, Hedmark og Oppland

Les den fyldige kurslista for Landbrukshelga 2015! Her finnes det sikkert noe som er relevant for deg!

Våre samarbeidspartnere